Product Details

Edelsteensetje voor de babykamer

12.00 Incl. BTW

Edelsteensetje voor de babykamer

In deze prachtige fase van het leven is een mooie start met  edelstenen het symbool van puurheid van een nieuw begin. Het edelsteensetje voor de babykamer is  gemaakt de allerkleinste te helpen bij een harmonieus startschot voor dit nieuwe leven, omarmen ze met een fijne energie van rust, zuiverheid en liefde.

De combinatie van deze 3 edelstenen zijn in staat om met  hun energieën een prachtige symbiose te creëren, doordrongen van de meest delicate eigenschappen van het universum. Zo ontstaat ons Edelsteentje Setje voor de Babykamer – een geschenk zo teder en stralend als het pasgeboren leven zelf.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de soorten stenen die in dit setjes zitten.

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Edelsteensetje voor de babykamer

Welkom in de wonderlijke wereld van de kleintjes, waar elk moment gevuld is met tederheid en verwondering. Edelstenen dragen graag bij aan een mooi begin van een nieuw leven met als doel, rust, reinheid en liefde.  Onderstaande edelstenen vormen samen een geweldige symbiose van deze energie.  Edelsteentje Setje voor de Babykamer – een geschenk van liefde en licht voor de allerkleinsten.

🌈 Blauwe Calciet: de zachte energie van de Blauwe Calciet, een gevoel van vrede en kalmte in de ruimte van jullie baby. Deze edelsteen staat ook bekent als “beter slapen” steen.

💖 Rozenkwarts: Rozenkwarts, de steen van liefde, creëert een mooie gloed van warmte en harmonie. Het koestert jullie kleintje met een tedere omhelzing van zorg en emotionele balans.

Bergkristal: Bergkristal straalt als een heldere ster, vreugdevol de energie van de kamer verhelderend. Het brengt zuiverheid en positiviteit terwijl jullie kleintje zijn of haar eerste stappen in de wereld zet.

Dit Edelsteentje Setje voor de Babykamer is meer dan alleen stenen – het is een symfonie van liefde, zorg en goede energie. Plaats deze stenen in de nabijheid van jullie kleintje, in de wieg of op een speciale plek in de kamer. Laat ze getuige zijn van de tedere momenten en de prachtige reis van opgroeien.

Hoe fijn zou het zijn als dit ook weer de mooiste voetstappen hier op aarde mogen zijn. De wereld heeft behoefte aan mooie energieën. Je kan er dus ook niet vroeg genoeg mee beginnen.

Het edelsteensetje als cadeau

Dit lieve edelsteensetje leent zich bij uitstek als prachtig kraam cadeau. Een mooie start van een nieuw leven. Ook zeer effectief als je merkt dat je kindje onrustig is of wanneer je merkt dat er wellicht nog andere energieën in het kamertje zijn waar je liever geen “last” van hebt.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteensetje voor de babykamer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *