Product Details

Edelsteensetje Licht en Energie

9.95 Incl. BTW

Edelsteensetje Licht en Energie

Een schitterend cadeau voor als je iemand wat meer zonneschijn in zijn of haar leven gunt of gewoon simpelweg omdat je het zelf nodig hebt. Deze prachtige combinatie aan stenen kun je gebruiken tijdens je werkdagen, je creatieve processen of gewoon simpelweg als je thuiskomt van een vermoeiende werkdag en je jezelf wat meer aan wil zetten.

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Edelsteensetje Licht en Energie

Een mooi cadeau voor als je iemand wat meer zonneschijn in zijn of haar leven gunt of gewoon simpelweg omdat je het zelf nodig hebt. Deze prachtige combinatie aan stenen kun je gebruiken tijdens je werkdagen, je creatieve processen of gewoon simpelweg als je thuiskomt van een vermoeiende werkdag en je jezelf wat meer aan wil zetten.

Welke stenen zitten er in dit setje?

Carneool:

Carneool, de levendige steen doordrenkt met de vurige energie van de zon. Het straalt warmte uit en brengt vreugde in het leven van degenen die ermee in contact komen. Het is een edelsteen die je aanmoedigt om moedig vooruit te gaan, je angsten te overwinnen en je volledige potentieel te bereiken.

De werking van de carneool is als een zachte omhelzing van kracht. Het versterkt je vitaliteit en motivatie, waardoor je obstakels met vastberadenheid en doorzettingsvermogen kunt overwinnen. Het helpt je zelfvertrouwen te vergroten en moedigt je aan om risico’s te nemen, wetende dat je de kracht hebt om te slagen.

De carneool staat ook bekend om zijn vermogen om creativiteit te stimuleren. Het opent de poorten van inspiratie en helpt je je artistieke vaardigheden te ontwikkelen. Het brengt passie in je werk en geeft je de energie om je dromen na te jagen.

Citrien

Citrien, de steen met de zonnige energie van geluk en overvloed. Het is een kristal dat de zon laat schijnen in de donkerste hoeken van je leven en je hart vult met optimisme en vreugde.

De werking van de citrien is als een sprankelende bron van positieve energie. Deze mooie steen is een ster in jouw eigen zon aanzetten. Hoe meer jij straalt hoe meer jouw omgeving daar profijt van heeft.

De citrien staat ook bekend om zijn vermogen om overvloed en welvaart aan te trekken. Het opent de deuren naar kansen en moedigt je aan om te geloven in je eigen potentieel. Het herinnert je eraan dat je het verdient om te bloeien en te gedijen in alle aspecten van het leven.

Maar de citrien beperkt zich niet tot materiële welvaart. Het versterkt ook je creativiteit en helpt je om je ware passies te ontdekken. Het stimuleert je verbeeldingskracht en moedigt je aan om je dromen na te jagen, wetende dat alles mogelijk is.

Bergkristal

Bergkristal, de zuivere steen met de kracht van helderheid en harmonie. Het is een kristal dat de wijsheid van het universum lijkt te bevatten en je verbindt met een diepere spirituele dimensie.

De werking van de bergkristal is als een kristalheldere spiegel voor de ziel. Het zuivert je geest en helpt je helderheid te vinden te midden van chaos. Het is een gids op je pad van zelfontdekking en bewustwording, waardoor je je ware essentie kunt omarmen.

Bergkristal staat ook bekend om zijn vermogen om energie te versterken en te balanceren. Het fungeert als een krachtig energetisch filter, waardoor negatieve invloeden worden verwijderd en positieve energie wordt versterkt. Het brengt harmonie en evenwicht in jezelf en je omgeving.

Daarnaast is bergkristal een steen die intuïtie en helderheid versterkt. Het opent de deuren naar hogere dimensies van bewustzijn en helpt je om verbinding te maken met je innerlijke wijsheid. Het herinnert je eraan dat alle antwoorden die je zoekt al in jezelf aanwezig zijn.

Laat de bergkristal je gids zijn op je reis van innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Sta open voor de zuivere energie die het biedt en laat het je leiden naar helderheid en harmonie. Vertrouw op je intuïtie, omarm je ware zelf en laat de bergkristal je herinneren aan de oneindige wijsheid die in jou schuilt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteensetje Licht en Energie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *