Product Details

Edelsteensetje Gouden Driehoek

9.95 Incl. BTW

Edelsteensetje Gouden Driehoek

Een meer dan geschikt cadeau voor als je iemand meer rust en balans en liefde gunt in zijn of haar leven. Kan natuurlijk ook zeker een fijn cadeau zijn voor jezelf. Geschikt voor elke plek in huis of op je werk.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de soorten stenen die in dit setjes zitten.

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Edelsteensetje Gouden Driehoek

Het setje van de Gouden Driehoek edelstenen is als een harmonieus samenspel van energieën, waarbij drie bijzondere stenen elkaar aanvullen en versterken. Deze driehoek bestaat uit drie edelstenen: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

Amethist, met zijn kalmerende en spirituele eigenschappen, brengt een gevoel van rust en helderheid in je leven. Het opent de poort naar hogere bewustzijnstoestanden en helpt je om verbinding te maken met je intuïtie en spirituele zelf.

Bergkristal is als een prisma dat het licht verspreidt en energie versterkt. Het staat bekend om zijn helderheid en zuiverende eigenschappen. Het versterkt je intenties, verhoogt je energie en helpt je om blokkades op te heffen, waardoor de energie vrij kan stromen.

Rozenkwarts, de steen van liefde en zachtheid, brengt een liefdevolle en harmonieuze energie in de Gouden Driehoek. Het opent je hartchakra en bevordert zelfliefde, empathie en compassie. Het helpt je om harmonieuze relaties op te bouwen en een gevoel van innerlijke vrede te ervaren.

Samen vormen deze drie stenen een krachtig team dat je ondersteunt op verschillende niveaus van je wezen. Ze creëren een energetische omgeving die rust, helderheid, balans, liefde en positieve energie bevordert.

Door de Gouden Driehoek in je omgeving te plaatsen, zoals in je huis, werkplek of meditatieruimte, creëer je een harmonieuze en gebalanceerde energie. Het helpt om negatieve energie te transformeren, harmonie te brengen in relaties en een kalme en vredige sfeer te creëren.

Wanneer je de stenen draagt, zul je hun energie voelen resoneren in je aura en je subtiele lichamen. Ze kunnen je helpen om je energetische systeem in balans te brengen, je intuïtie te versterken, je energie te verhogen en je hart te openen voor liefde en compassie.

Kortom, het setje van de Gouden Driehoek edelstenen is als een magisch ensemble van harmonie, liefde en helderheid. Het nodigt je uit om jezelf te omringen met positieve energie en helpt je om een evenwichtige en liefdevolle staat van zijn te bereiken.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteensetje Gouden Driehoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *