Lindenhorst Edelstenen en Mineralen suncatcher groene fluoriet
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Amazoniet Zilver
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Carneool
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Fluoriet
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen spirit kwarts (14)

Uw edelstenen winkel in de buurt van Ridderkerk

Bij Lindenhorst Edelstenen & Mineralen kun je edelstenen kopen voor verschillende gelegenheden. Ben je op zoek naar een edelsteen die mooi bij je interieur past, een edelsteen die je gemoedstoestand positief beïnvloed of juist naar een mooi cadeau voor een vriend of vriendin? Je kunt hiervoor altijd bij ons terecht, wij hebben gegarandeerd de beste en de mooiste steen voor jou. Benieuwd? Kom dan eens kijken bij onze kristallen winkel nabij  Ridderkerk. Wij zijn gevestigd in Dordrecht vlakbij het centraal station. 

Nieuw binnen

In onze kristallen winkel in de buurt van Ridderkerk koopt u edelstenen met een positieve werking

Edelstenen en Kristallen in Ridderkerk kun je kopen voor verschillende doelen. Zo hebben wij de mooiste edelstenen die je gemoedstoestand op een positieve invloed kunnen beïnvloeden. Onze stenen beïnvloeden de chakra’s en zorgen voor bijvoorbeeld meer balans, meer rust, meer daadkracht of een veilig gevoel. Wij hebben altijd een steen die goed bij je past en helpen je dan ook graag bij het vinden van zo’n steen. We gaan met je in gesprek, luisteren naar je wensen en behoeften en komen vervolgens met een goed en uitgebreid advies voor de perfecte steen voor jou. Onze winkel is gevestigd in Dordrecht

Voor een persoonlijk cadeau kom je naar onze edelstenen winkel in Ridderkerk

Ben je niet voor jezelf op zoek naar een edelsteen in Ridderkerk, maar heb je een vriend of vriendin die je graag een kristal cadeau wilt doen? Dan kun je natuurlijk zeker bij ons terecht. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste edelsteen in Ridderkerk om cadeau te geven. We hebben de mooiste kristallen om cadeau te geven, zowel ter decoratie als stenen met verschillende chakra’s zoals seleniet of kyaniet.

Recencies

Wat klanten zeggen over onze producten

Kom langs in onze kristallen winkel in Ridderkerk voor de mooiste edelstenen

Op zoek naar meer rust en balans, sieraden van maansteen, of gewoon op zoek naar een prachtige steen ter decoratie van bijvoorbeeld je woonkamer? Dan ben je bij Lindenhorst Edelstenen & Mineralen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in edelstenen in kristallen in Ridderkerk en helpen je graag met het vinden van de juiste steen. Je kunt altijd zowel in onze webshop als in onze winkel terecht. Ben je op zoek naar advies, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan gerust even contact met ons op.