Lindenhorst Edelstenen en Mineralen suncatcher groene fluoriet
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Amazoniet Zilver
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Carneool
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Fluoriet
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen spirit kwarts (14)

Dé edelstenen winkel in de buurt van Zwijndrecht

Edelstenen zijn bijzondere mineralen en kunnen een bijzondere invloed op je leven hebben. Ze kunnen natuurlijk gewoon een mooie aanvulling op je interieur zijn, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook rust en balans brengen. Als je op zoek bent naar mooie edelstenen en mineralen nabij  Zwijndrecht, kun je zeker bij Lindenhorst terecht. Wij zijn namelijk expert in edelstenen en kristallen nabij Zwijndrecht. Onze winkel is gevestigd Dordrecht.

Nieuw binnen

Je bent altijd welkom in onze kristallen winkel nabij Zwijndrecht

Onze kristallen winkel is gevestigd nabij Zwijndrecht, namelijk in Dordrecht. Vanuit Zwijndrecht ben je dus zo in onze winkel. Ben je op zoek naar mooie edelstenen, maar wil je niet direct naar onze winkel rijden, dan kun je ook terecht op onze webshop. Hier kun je een mooie selectie van onze beste en populairste edelstenen in Zwijndrecht vinden. 

De mooiste edelstenen in de buurt van Zwijndrecht voor een positieve invloed op jouw leven

Edelstenen en kristallen kunnen een erg positieve invloed hebben op je leven en gemoedstoestand. Zo kunnen ze voor rust en balans zorgen, maar ook voor meer creativiteit, daadkracht, bescherming en meer verbinding. Edelstenen zijn een prachtige toevoeging op je leven en voor iedereen is dan ook de perfecte edelsteen te vinden. Ben je op zoek naar een edelsteen die bij jou past, maar weet je niet zo goed welke je nodig hebt? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen. We helpen je immers graag. 

Recencies

Wat klanten zeggen over onze producten

Verschillende edelstenen in verschillende soorten vormen en maten

Prachtige stuks edelstenen voor je interieur, of kleine edelstenen aan handgemaakte sieraden, zoals oorbellen, bij Lindenhorste Edelstenen & Mineralen kun je het allemaal vinden. We hebben zelfs edelsteenkaarsen voor je! Daarbij hebben wij verschillende soorten stenen op voorraad. Denk hierbij aan labradoriet, amethist, rozenkwarts en bergkristal. Bij alle stenen geven we aan welk chakra ze ondersteunen. 

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Dan zijn verschillende sterrenbeelden stenen ook een goede optie. Wij verkopen namelijk ook verschillende geboortestenen die perfect zijn als persoonlijk cadeau.

Neem contact op met onze edelstenen winkel nabij Zwijndrecht

Een edelsteen is goed voor iedereen en wij vinden dan ook dat iedereen de perfecte steen voor hem of haar moet kunnen vinden. Wanneer je op zoek bent naar de juiste edelsteen, helpen wij je graag met het vinden van die edelsteen. Dat doen we door goed te luisteren naar je wensen en je te voorzien van het juiste advies. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met ons, of kom langs in onze edelstenen en kristallen winkel nabij Zwijndrecht.