Product Details

Edelsteensetje Daadkracht & Zachtheid

9.95 Incl. BTW

Edelsteensetje Daadkracht & Zachtheid

In de complexiteit van het leven en de druk van buitenaf, streven we naar de perfecte harmonie tussen daadkracht en zachtheid. Dit  samengestelde Edelsteentje Setje voor Daadkracht en Zachtheid is bedoeld om je meer balans te laten ervaren tussen actie en rust.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de soorten stenen die in dit setjes zitten.

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Edelsteensetje Daadkracht & Zachtheid

 

In de complexe dans van het leven, streven we naar de perfecte harmonie tussen daadkracht en zachtheid. Dit is de reis waarop we je uitnodigen met ons speciaal samengestelde Edelsteentje Setje voor Daadkracht en Zachtheid. Dit setje is als een uitgestoken hand, begeleidend je stappen terwijl je je innerlijke balans vindt.

🌟 Lapis Lazuli: De diepblauwe uitstraling van Lapis Lazuli wekt de kracht van zelfexpressie en daadkracht op. Laat het je begeleiden terwijl je je stem vindt en je waarheid spreekt. Ideale steen voor als je herinnert wil worden aan de taken die je mag doen.

🌈 Blauwe Calciet: Als een kalmerende golf van zachtheid, brengt Blauwe Calciet je in contact met innerlijke vrede. Het helpt je om je emoties in balans te brengen en jezelf bewust te maken van het feit dat je tijd hebt om alles op orde te maken, stap voor stap.  Belangrijkste is dat je in beweging blijft. Dit is daadkracht op zijn meest liefdevolle wijze.

🌌 Seleniet: Seleniet omhult je met zijn zachte, etherische energie. Het brengt licht in je leven en verbindt je met je hogere zelf. Seleniet maakt je bewust van het feit dat je niet alles alleen hoeft te doen en dat je gedragen wordt..

Dit Edelsteentje Setje voor Daadkracht en Zachtheid is een poort naar een gebalanceerde manier van zijn. Draag deze stenen bij je tijdens belangrijke momenten, houd ze vast tijdens meditatie of leg ze op een speciale plek om jezelf eraan te herinneren dat daadkracht en zachtheid hand in hand kunnen gaan.

Of je nu een boost van zelfvertrouwen nodig hebt of een zachte aanraking van compassie, deze edelstenen zullen je begeleiden op je pad van groei.

Het edelsteensetje als cadeau

Mooi setje voor zowel diegene die geen stappen zet als diegene die juist te hard gaat.

Kies zorgvuldig een edelsteentje dat resoneert met de ontvanger. Lapis Lazuli voor de daadkracht en innerijk inzicht, Blauwe Calciet  voor kalme energie en  Seleniet de steen van de Engelen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteensetje Daadkracht & Zachtheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *