Over ons

Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Roger en Hildy

Roger en Hildy

Wij delen de passie voor edelstenen en mineralen. Wij hebben Lindenhorst in het leven geroepen door onze achternamen te combineren. Hildy van der Linden en Roger Slegtenhorst. We zetten samen graag mooie dingen in het leven neer en dit is er één van. Werken is voor ons meer dan een bedrag per maand verdienen om te kunnen leven, werken mag een waardevolle invulling van onze tijd bevatten. In dit vak en deze branche hebben we dat zeker gevonden. Naast Lindenhorst edelstenen en mineralen hebben we ook nog een wellnessbedrijf Van der Linden Body and Mind Wellness. Zo komen meerdere disciplines van een betere kwaliteit van leven heel mooi samen.

Aandacht voor ons product

Alles wat je in onze collectie vind is met veel zorg en aandacht uitgezocht. Wij kiezen zelf persoonlijk al onze producten uit die in de winkel en in de webshop verkocht worden. Onze gehele collectie is groter dan wat er op de webshop staat. Kom zeker een keer langs in onze fysieke winkel.

Fotografie producten

Van alle specifieke producten zijn door ons persoonlijk foto’s gemaakt. Bij de foto staat ook vermeld dat het exact diegene is die je besteld. Gaat het om kleinere stenen zoals broekzakstenen of die van 9,95 dan kiezen wij de producten voor je uit. Uiteraard allemaal hoogwaardig van kwaliteit.

Online Support

Heb je vragen over je bestelling of levering, stuur ons een mail of bel ons. We helpen je graag. Mocht je op wat voor reden dan ook in de voicemail terecht komen kun je er vanuit gaan dat we je snel terugbellen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om bij ons te videobellen. Mocht je geen tijd hebben of niet in de buurt wonen maar je wil wel graag iets bij ons aanschaffen, we helpen je graag op een persoonlijke en efficiënte manier.

Reserveren Edelstenen

Heb je iets online gezien of op social media en wil je dat graag persoonlijk komen bekijken? Je hebt de mogelijkheid dat wij het voor je apart zetten gedurende maximaal 2 dagen. De meeste van onze producten zijn uniek in zijn exemplaar. Gezien onze hoge omloop snelheid bieden wij deze service.  Laat het ons weten als je niet het risico wil lopen dat jouw favoriet al weg is. Klik hier voor onze contactgegevens.

Persoonlijke afspraak

Wij zijn 4 dagen in de week open. Wil je op een ander tijdstip shoppen op een andere dag, laten het ons dan weten, wij maken tijd voor je. Je kan bij ons 6 dagen in de week terecht, behalve op zondag. Kijk voor onze standaard openingstijden op deze pagina.

Missie en Visie

Wij maken graag de wereld mooier, waardevoller en gemakkelijker. Als we goed voor elkaar zorgen, aandacht aan elkaar geven dan wordt het leven voor iedereen nog leuker. Edelstenen ondersteunen op een hele fijne en directe manier waar wij voor staan. Wij gunnen iedereen haar of zijn eigen edelsteen:)

Waarom bij ons?

Bij ons kun je zowel online als fysiek winkelen. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Met uiterste zorg wordt jouw product verzonden of als cadeau ingepakt. Daarnaast kun je er een persoonlijke boodschap bij laten versturen in de vorm van een mooie kaart. Bij elke steen gaat de specifieke betekenis zodat je gemakkelijk kunt onthouden waarom jij deze steen hebt aangeschaft en wat deze voor je gaat doen.

In de regio drechtsteden en de Hoeksche Waard kunnen wij persoonlijk je bestelling of cadeau afleveren.

Heb je een last minute bestelling nodig of wil je ergens een cadeau afgeleverd hebben, in bovenstaande regio kunnen wij dit persoonlijk voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Vind je het fijn om alle tijd en privacy voor jezelf te hebben in onze winkel, boek dan een privéafspraak, dit kan bij ons op maandag, woensdag en vrijdag. Klik op deze link en boek zelf je afspraak of bel ons op 078-6178029.

Op aanvraag

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor een vrijgezellendag of vriendinnendag dan kunnen wij dat zeker voor je verzorgen, daarnaast zullen wij in de toekomst zelf workshops gaan organiseren waar je je voor op kunt geven. Vind je dat interessant, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Stuur een mail naar info@lindenhorstedelstenen.nl en we zetten je in de verzendlijst.

Alvast bedankt voor je interesse.

Hildy en Roger

Wat de klant zegt