Product Details

Sodaliet

49.00 Incl. BTW

Sodaliet

  1. Stap binnen in de betoverende wereld van edelstenen bij Edelstenenwinkel Dordrecht en ontdek de fascinerende werking van sodaliet. Deze prachtige edelsteen, gekenmerkt door zijn diepblauwe kleur met witte marmering, biedt een scala aan helende eigenschappen voor lichaam en geest.Sodaliet staat bekend om zijn vermogen om innerlijke rust en vrede te bevorderen, terwijl het tegelijkertijd de intuïtie en het zelfvertrouwen versterkt. In combinatie met de rustgevende ambiance van Edelstenenwinkel Dordrecht, wordt het verkennen van de kracht van sodaliet een betoverende ervaring.

    Deze steen wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om de geest te kalmeren en een dieper begrip van het innerlijke zelf te bevorderen. Bij Edelstenenwinkel Dordrecht vind je een prachtige selectie sodaliet, van ruwe stukken tot gepolijste stenen en sieraden, allemaal met de intentie om balans en harmonie in je leven te brengen.

    De afmeting van deze steen is 8cm hoog, 5cm breed en 4cm diep

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Sodaliet

Sodaliet, een prachtige edelsteen met diepblauwe tinten doorspekt met witte aders, straalt een rustige en serene energie uit. Deze edelsteen staat bekend om zijn kalmerende invloed op de geest, waardoor het een ideale metgezel is voor momenten van introspectie en meditatie. Sodaliet bevordert innerlijke vrede, helder denken en versterkt intuïtie. Ontdek de tijdloze schoonheid van Sodaliet en laat deze edelsteen je begeleiden naar een staat van harmonie en evenwicht in zowel uiterlijk als innerlijk.

Chakra’s

Sodaliet staat voornamelijk in verband met het derde oog-chakra (Ajna-chakra). Dit chakra bevindt zich tussen de wenkbrauwen en staat symbool voor intuïtie, helder denken en bewustzijn. Het diepblauwe karakter van sodaliet wordt geassocieerd met de stimulatie en balancering van dit chakra, waardoor het de focus op innerlijk inzicht en spirituele groei kan ondersteunen. Daarnaast wordt sodaliet soms ook geassocieerd met het keelchakra (Vishuddha-chakra), dat zich bij de keel bevindt en verbonden is met communicatie en zelfexpressie. Het gebruik van sodaliet kan helpen bij het openen en balanceren van deze chakra’s.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sodaliet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *