Product Details

Pyriet

15.75 Incl. BTW

Pyriet

De edelsteen pyriet is een waardevolle aanwinst voor elk huis, en hier is waarom: het brengt kracht, bescherming en welvaart in je leefomgeving.

Pyriet straalt een krachtige energie uit die je innerlijke vuur ontsteekt en je motiveert om je doelen na te streven. Met deze steen in huis voel je een hernieuwde energie en vastberadenheid om uitdagingen aan te gaan en je eigen pad te volgen.

Afmeting van deze steen is lengte 7cm, breedte 6cm, diepte 5cm

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Pyriet

Pyriet, ook wel bekend als “fool’s gold” vanwege zijn gouden glans, is veel meer dan alleen een schitterende edelsteen. Het is een metgezel die je begeleidt op je reis naar persoonlijke kracht, succes en welvaart.

Als je naar pyriet kijkt, word je meteen betoverd door zijn glinsterende uiterlijk. Maar er is meer dan alleen uiterlijke pracht. Pyriet straalt een krachtige energie uit die je innerlijke vuur ontsteekt en je motiveert om je doelen na te streven.

Deze edelsteen is een symbool van doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Het herinnert je eraan dat je in staat bent om uitdagingen te overwinnen en obstakels te trotseren. Pyriet geeft je de moed en het zelfvertrouwen om je eigen pad te volgen, ongeacht de omstandigheden.

Pyriet is ook een steen van overvloed en welvaart. Het trekt positieve energie aan en opent de deuren naar kansen en succes. Het helpt je om je potentieel te benutten en je financiële welzijn te vergroten. Met pyriet aan je zijde, word je herinnerd aan je eigen innerlijke rijkdom en het vermogen om overvloed in je leven aan te trekken.

Naast zijn krachtige energie, heeft pyriet ook een beschermende werking. Het vormt een schild tegen negatieve energieën en straalt een aura van positiviteit uit. Het helpt je om gefocust te blijven op je doelen en afleidingen te vermijden die je van je pad kunnen afbrengen.

Pyriet is een bron van inspiratie en creativiteit. Het stimuleert je geest en helpt je om nieuwe ideeën te genereren. Het moedigt je aan om buiten de gebaande paden te treden en je grenzen te verleggen. Met pyriet omarm je je innerlijke visionair en ontdek je de magie van je eigen creatieve potentieel.

Laat pyriet je begeleiden op je reis naar persoonlijke kracht, succes en welvaart. Omarm de krachtige energie van deze edelsteen en laat je innerlijke vuur ontbranden. Met pyriet aan je zijde ben je klaar om obstakels te overwinnen, kansen te grijpen en je leven te vullen met welvaart en vervulling.

Dus, laat je betoveren door de schittering van pyriet en laat het je inspireren om groots te dromen en je doelen te verwezenlijken. Ontdek de kracht van deze bijzondere edelsteen en stap in een wereld vol mogelijkheden en succes.

Afmetingen

Wij hebben in onze edelstenenwinkel aan de Johan de Wittstraat in Dordrecht een uitgebreide collectie aan pyriet variërend van groot naar klein. Slechts een zeer kleine greep van deze collectie staat bij ons op de site.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pyriet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *