Product Details

Sodaliet Hanger Zilver

49.00 Incl. BTW

Sodaliet Hanger Zilver 2,5cm lang

Het dragen van een sodaliet hanger kan tal van voordelen bieden, vooral vanwege de unieke eigenschappen van de sodaliet edelsteen:

  1. Innerlijke Rust: Sodaliet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het dragen van een sodaliet hanger kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van kalmte.
  2. Helder Denken: Sodaliet wordt geassocieerd met het derde oog-chakra, dat verband houdt met intuïtie en helder denken. Het dragen van een sodaliet hanger kan daarom bijdragen aan het verbeteren van mentale helderheid en het stimuleren van intuïtief denken.
  3. Zelfexpressie: Voor degenen die hun zelfexpressie willen versterken, kan sodaliet een waardevolle metgezel zijn. Het wordt geassocieerd met het keelchakra, wat verband houdt met communicatie. Het dragen van sodaliet kan helpen bij het openen van dit chakra en het bevorderen van duidelijke, assertieve communicatie.
  4. Spirituele Groei: Sodaliet wordt vaak gebruikt als een hulpmiddel voor spirituele groei en bewustwording. Het kan je ondersteunen bij meditatie en introspectie, waardoor je dieper kunt duiken in je innerlijke wereld.
Vergelijk

Deel

Beschrijving

Sodaliet Hanger Zilver

Sodaliet, een prachtige edelsteen met diepblauwe tinten doorspekt met witte aders, straalt een rustige en serene energie uit. Deze edelsteen staat bekend om zijn kalmerende invloed op de geest, waardoor het een ideale metgezel is voor momenten van introspectie en meditatie. Sodaliet bevordert innerlijke vrede, helder denken en versterkt intuïtie. Ontdek de tijdloze schoonheid van Sodaliet en laat deze edelsteen je begeleiden naar een staat van harmonie en evenwicht in zowel uiterlijk als innerlijk.

Chakra’s

Sodaliet staat voornamelijk in verband met het derde oog-chakra (Ajna-chakra). Dit chakra bevindt zich tussen de wenkbrauwen en staat symbool voor intuïtie, helder denken en bewustzijn. Het diepblauwe karakter van sodaliet wordt geassocieerd met de stimulatie en balancering van dit chakra, waardoor het de focus op innerlijk inzicht en spirituele groei kan ondersteunen. Daarnaast wordt sodaliet soms ook geassocieerd met het keelchakra (Vishuddha-chakra), dat zich bij de keel bevindt en verbonden is met communicatie en zelfexpressie. Het gebruik van sodaliet kan helpen bij het openen en balanceren van deze chakra’s.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sodaliet Hanger Zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *