Product Details

Kyaniet op standaard

239.00 Incl. BTW

Kyaniet op standaard

Deze mooi slanke kyaniet met haar heldere blauwe kleur is een bijzonder exemplaar van deze edelsteen soort. Prachtig voor als je in jouw interieur meer met hoogtes wil werken maar het toch bescheiden wil houden. Haar mooie uitstraling zal een zacht en klassiek effect hebben op jouzelf en jouw omgeving.

De afmeting van deze steen is 22cm hoog, 6cm breed en 4cm diep

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

De Betoverende Werking van Kyaniet: Harmonie en Communicatie

Kyaniet is een edelsteen die bekend staat om zijn vermogen om harmonie en communicatie te bevorderen. Bij Edelstenen Winkel Dordrecht bieden we een breed scala aan kyanietproducten, van sieraden tot ruwe stenen, die je kunnen helpen om zowel je spirituele als fysieke welzijn te verbeteren.

Harmoniserende Eigenschappen
Kyaniet staat bekend om zijn unieke eigenschap om energieblokkades op te heffen en balans te brengen in alle chakra’s. Dit maakt het een uitstekende steen voor meditatie en energiewerk. Of je nu je spirituele pad wilt verdiepen of gewoon een rustiger en meer gebalanceerd leven wilt leiden, kyaniet kan je hierbij ondersteunen.

Versterking van Communicatie
Een van de opvallende eigenschappen van kyaniet is het vermogen om de communicatie te verbeteren. Het stimuleert de keelchakra, waardoor het gemakkelijker wordt om je gedachten en gevoelens duidelijk en effectief te uiten. Dit maakt kyaniet een ideale steen voor iedereen die werkt in communicatieberoepen of voor diegenen die hun communicatievaardigheden willen verbeteren.

Helder denken
Kyaniet helpt ook bij een heldere geest.Deze steen kan je helpen om emotionele patronen te doorbreken en een dieper begrip van jezelf en anderen te ontwikkelen waardoor je automatische meer ruimte in je hoofd krijgt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kyaniet op standaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *