Product Details

Toermalijn op standaard

679.00 Incl. BTW

Toermalijn op standaard

One of a kind, dat geldt natuurlijk voor elke steen maar wel in het bijzonder voor deze uitvoering van de toermalijn. Je komt ze zelden zo tegen en zeker niet zo mooi verwerkt op een prachtige standaard. Bij het zien van deze steen ben je direct onder de indruk. De kracht en energie die deze toermalijn uitstraalt neem je ook direct van hem over. Ideaal pronkstuk voor in de woonkamer, begin je dag met een ongekend krachtige geaardheid en sluit hem ook zo weer af. Deze toermalijn maakt echt het verschil voor jou en voor je omgeving.

De afmeting van deze steen is:

46cm hoog, 14cm breed en 8cm diep

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

De Krachtige Werking van Toermalijn: Bescherming en Balans

Toermalijn is een veelzijdige en krachtige edelsteen, geliefd om zijn beschermende en balancerende eigenschappen. Bij Edelstenen Winkel Dordrecht vind je een uitgebreide collectie toermalijn in diverse vormen en kleuren, perfect om zowel je spirituele als fysieke welzijn te ondersteunen.

Bescherming tegen Negatieve Energie
Toermalijn staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie af te weren. Of je nu last hebt van stress, negatieve gedachten of omgevingsinvloeden, toermalijn fungeert als een energetisch schild. Dit maakt het een ideale steen om bij je te dragen in de vorm van sieraden of om in je woon- of werkruimte te plaatsen.

Aarding en Balans
Een van de unieke eigenschappen van toermalijn is zijn vermogen om te aarden. Deze edelsteen helpt je om een sterke verbinding met de aarde te behouden, wat essentieel is voor het handhaven van je innerlijke balans. Toermalijn is bijzonder effectief voor mensen die zich vaak overprikkeld voelen of moeite hebben om in het hier en nu te blijven.

Stabiliteit
Naast bescherming en aarding, biedt toermalijn ook bescherming tegen straling van apparatuur.

Bezoek Edelstenen Winkel Dordrecht om zelf de kracht van toermalijn te ontdekken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toermalijn op standaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *