Product Details

Kyaniet Hanger

14.50 Incl. BTW

Kyaniet Hanger

Ontketen je innerlijke avonturier met deze prachtige kyaniet hanger, ruw en ongeslepen voor een pure uitstraling. Gecombineerd met de krachtige werking van bergkristal, geeft deze hanger je de perfecte energie om je dag door te komen. Of je nu een stoere vrouw of man bent, deze hanger past bij jouw unieke stijl en voegt een extra dimensie toe aan elke outfit. Laat je leiden door je eigen avontuur en draag deze kyaniet hanger met trots!

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Kyaniet

Logo lindenhorst

Kyaniet Hanger

Deze Kyaniet hanger, gecombineerd met Bergkristal, is meer dan alleen een sieraad. Het is een krachtige bondgenoot voor degenen die op zoek zijn naar hun innerlijke kracht en wilskracht. Laat de puurheid van deze stenen je inspireren om je eigen pad te volgen en jezelf te uiten op jouw unieke manier. Met deze hanger om je nek voel je je vol vertrouwen en moedig, klaar om alle uitdagingen in het leven aan te gaan. Deze hanger is perfect voor degenen die hun stoere look willen versterken en zich willen verbinden met de energie van de aarde. Laat de kracht van Kyaniet en Bergkristal je begeleiden op je spirituele reis.

Eigenschappen

Kyaniet hanger

Kyaniet (Distheen) komt voor in metamorfe gesteenten en ontstaat bij hoge druk, vooral in kristallijne lei en in pegmatieten. De naam Distheen (Kyaniet) stamt uit de 19de eeuw. Kyaniet is vernoemd naar het Griekse woord ‘kyanos’, wat blauw betekend. Kyaniet was in de antieke oudheid een verzamelnaam voor blauwe stenen (azuriet, lapis lazuli). Pas in de 18de eeuw werd de naam toegekend aan het mineraal dat wij nu onder die naam kennen.Hardheid: bladvormige kristallen; 4-5. Loordrechte kristallen; 7.
Soortelijk gewicht: 3.6-3.7
Samenstelling: Al2SiO5
Edelsteen groep: Nesosilicaten
Plaats van Herkomst: U.S.A., Brazilië, IndiaEventuele geneeskrachtige werking Kyaniet:
– voor een beter spraakvermogen
– sterkt het spraakcentrum
– helpt tegen stotteren en lispelen
– Geeft rust voor heldere uitspraken en concentratievermogen

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kyaniet Hanger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *