Product Details

Septarie Egg

329.00 Incl. BTW

Septarie Egg

Een septarie egg is meer dan een decoratief object; het is een bron van krachtige energie en natuurlijke schoonheid die je huis op een unieke manier verrijkt. Deze bijzondere stenen, gevormd door een combinatie van calciet, aragoniet en chalcedoon, hebben een indrukwekkend uiterlijk en een diepgaande werking.

Klik hier voor de video van deze steen

De afmeting van deze steen is18cm hoog, 14cm breed 14cm diep

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Septarie Egg

Septarie is een bijzondere edelsteen die bekend staat om zijn aardende en helende eigenschappen. Deze fascinerende steen, ook wel bekend als ‘drakensteen’, combineert de energie van kalium, calciet, aragoniet en chalcedoon, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Septarie werkt aardend en beschermend, wat helpt om negatieve energieën af te weren en een gevoel van stabiliteit en veiligheid te creëren. Dit maakt het een ideale steen voor mensen die zich vaak overweldigd voelen of moeite hebben om met beide benen op de grond te blijven staan.

Bij Edelstenen Winkel Dordrecht vind je een beperkte collectie septarie stenen, zorgvuldig geselecteerd om hun unieke schoonheid en krachtige energie. Bezoek onze winkel in Dordrecht om deze bijzondere stenen in persoon te ervaren, of bekijk onze selectie online.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Septarie Egg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *