Product Details

Edelsteensetje Omarm je verdriet

9.95 Incl. BTW

Edelsteensetje Omarm je verdriet

Verdriet is een menselijke emotie die ons diep kan raken en waar we allemaal in ons leven mee te maken hebben. Tranen worden vaak ervaren als lastig maar ze zijn zo broodnodig voor een fijn en puur leven. We begrijpen de waarde van het omarmen van dit gevoel en het doorvoelen ervan. Om je te ondersteunen in vaak een intens en overweldigend gevoel hebben we de edelstenen samen gebundeld die je kracht zullen geven. Misschien iets voor jezelf of wat je graag aan iemand anders zou willen geven.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de soorten stenen die in dit setjes zitten.

Op voorraad

Vergelijk
Categorieën: , , ,

Deel

Beschrijving

Edelsteensetje Omarm je verdriet

 

Dit Edelsteentje Setje voor Verdriet is meer dan alleen stenen – het is een blijk van steun en de herinnering dat je niet alleen bent. Gebruik deze stenen tijdens meditatie, draag ze bij je of leg ze op een plek die voor jou betekenis heeft.

Deze edelstenen hebben een mooie samenwerking op het gebied van het toelaten van je tranen en lief zijn voor jezelf. In deze snelle wereld is er al veel te weinig tijd voor stilte en voelen hoe het nu echt met je gaat. Deze set  Laat de energie van Amazoniet, Agaat en Rhodoniet je begeleiden terwijl je de kracht binnenin jezelf ontdekt door gewoon af en toe de “zwakte” toe te laten.

🌿 Amazoniet: Als een kalmerende bries, omhult Amazoniet je met rust en hoop. Het helpt om je emoties te verzachten en je te herinneren aan de innerlijke kracht die je draagt. Terwijl je het vasthoudt, voel je de kalmte terugkeren en je hart verzachten.

🌟 Agaat: Agaat, de steen van stabiliteit, troost en balans, reikt naar je uit met zijn geruststellende energie. Laat het je vasthouden terwijl je door je gevoelens navigeert. Het helpt je om gegrond te blijven en een gevoel van vrede te vinden te midden van de storm.

💖 Rhodoniet: Rhodoniet omarmt je met zijn roze tinten van liefde en zelfzorg. Het moedigt je aan om met mededogen naar jezelf te kijken en jezelf toe te staan te helen. Laat het je herinneren dat uit verdriet groei en kracht kan ontstaan. Ze helpt je op het gebied van fysieke en mentale wonden.

 

Het edelsteensetje als cadeau

Elk edelsteentje dat met liefde wordt gekozen en gegeven, draagt een boodschap van troost en kracht. Een subtiel gebaar dat zegt: “Je bent niet alleen in deze emotie, ik ben hier om naast je te staan terwijl je door dit pad van verdriet gaat.”

Kies zorgvuldig een edelsteentje dat resoneert met de ontvanger. Amazoniet, met zijn kalmerende energie, Agaat, dat stabiliteit en balans brengt, of Rhodoniet, de steen van liefde en heling. Elk edelsteentje draagt zijn eigen unieke betekenis en biedt een gevoel van nabijheid in moeilijke tijden.

Als je ervoor kiest om een edelsteentje voor verdriet te schenken, geef je niet alleen een stukje aarde en kleur, maar ook een stukje van je hart.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteensetje Omarm je verdriet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *