Product Details

Agaat op standaard

648.00 Incl. BTW

Agaat op standaard

Verander je leefomgeving met de natuurlijke pracht van agaat, een edelsteen die niet alleen visuele schoonheid toevoegt, maar ook positieve energie verspreidt. In onze edelstenenwinkel in Dordrecht ontdek je de voordelen van het integreren van agaat in je leefruimte.

De voordelen van agaat in je leefomgeving zijn veelzijdig. Het helpt niet alleen bij het verminderen van stress en spanning, maar bevordert ook een gevoel van veiligheid en welzijn. Het aardt de energieën in de ruimte en zorgt voor een harmonieuze atmosfeer.

In onze edelstenenwinkel in Dordrecht vind je een selectie prachtige agaatstukken, van ruwe stukken tot gepolijste decoratieve items.  Bezoek onze webshop of winkel in Dordrecht en ontdek de tijdloze elegantie van agaat voor een gebalanceerde en fijne leefomgeving.

De afmeting van deze steen: L47cm, Breedte 39cm, diepte 2cm (hoogte gemeten inclusief standaard)

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Agaat op Standaard

Een mooie combinatie van aardse pracht en energetische harmonie, deze agaat op standaard, omringd door de zuivere energie van bergkristal en de rustgevende aanwezigheid van chalcedoon. Deze unieke edelstenencompositie vormt een visueel en energetisch meesterwerk, perfect om elke ruimte te verrijken.

De agaat, met zijn kenmerkende banden en schakeringen, staat symbool voor stabiliteit en evenwicht. Geplaatst op een elegante standaard, straalt het een tijdloze schoonheid uit en voegt het een vleugje natuurlijke pracht toe aan je omgeving.

Bergkristal, met zijn helderheid en zuiverheid, versterkt de energie van de agaat en fungeert als een versterker van positieve vibraties. Het brengt helderheid en focus in de ruimte, waardoor een sfeer van zuiverheid en verlichting ontstaat.

Samen vormen deze edelstenen een symbiotisch duo dat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een harmonieuze energie verspreidt. Plaats deze betoverende agaat op standaard met bergkristal en chalcedoon als een tastbare uiting van natuurlijke schoonheid en balans in je leefruimte.

 

Agaat en bergkristal zijn twee verschillende edelstenen die elk met verschillende chakra’s worden geassocieerd. Beide stenen staan bekend om dat ze invloed hebben alle chakra’s maar wel met name op onderstaande.

Agaat: Agaat wordt vaak geassocieerd met het wortelchakra (eerste chakra) en het sacrale chakra (tweede chakra).

  • Wortelchakra: Agaat helpt bij het gronden en stabiliseren van energie, waardoor het wortelchakra in balans blijft. Dit chakra staat voor basisveiligheid, overleven en aarding.
  • Sacraal Chakra: Agaat kan ook het sacrale chakra beïnvloeden, wat verband houdt met emoties, creativiteit en seksualiteit. Agaat kan helpen bij het stimuleren van deze aspecten en het in balans brengen van het sacrale chakra.

Bergkristal: Bergkristal wordt vaak geassocieerd met het kruinchakra (zevende chakra) en het derde oog-chakra (zesde chakra).

  • Kruinchakra: Bergkristal staat bekend als een krachtige versterker van energie en kan helpen bij het openen en balanceren van het kruinchakra. Dit chakra is verbonden met spiritualiteit, bewustzijn en hoger weten.
  • Derde Oog-chakra: Bergkristal kan ook invloed hebben op het derde oog-chakra, wat verband houdt met intuïtie, inzicht en innerlijke wijsheid. Het kan de helderheid van denken bevorderen en de intuïtieve capaciteiten versterken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agaat op standaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *