Product Details

Edelsteensetje Beter Slapen

9.95 Incl. BTW

Edelsteensetje Beter Slapen

Een setje beter slapen edelstenen is een waardevolle toevoeging aan je slaapkamer omdat het helpt om een rustige en kalmerende energie te creëren die bevorderlijk is voor een goede nachtrust. Deze stenen, zoals Blauwe Calciet, Amethist en Bergkristal, werken samen om negatieve energieën te transformeren, je geest tot rust te brengen en een ontspannen sfeer te bevorderen.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de soorten stenen die in dit setjes zitten.

Uitverkocht

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Edelsteensetje Beter Slapen

Het setje van de beter slapen edelstenen, bestaande uit Blauwe Calciet, Amethist en Bergkristal, creëert een harmonieuze en rustgevende energie die je helpt om een diepe en verkwikkende slaap te ervaren.

Blauwe Calciet, als een serene en kalmerende steen, werkt als een zachte bries die je geest tot rust brengt. Het verlicht angstgevoelens en stress, waardoor je gemakkelijker kunt ontspannen voor het slapengaan. Blauwe Calciet kalmeert je gedachten en creëert een vredige sfeer die bevorderlijk is voor een diepe en rustgevende slaap.

Amethist, met zijn krachtige en zuiverende eigenschappen, helpt je om de drukte van de dag los te laten en tot rust te komen. Het bevordert ontspanning en helpt je om spanningen en negatieve energie los te laten. Amethist opent de deur naar een staat van diepe ontspanning, waardoor je gemakkelijker kunt afglijden naar een vredige en herstellende slaap.

Bergkristal, als een versterkende kracht in het setje, zuivert de energie in de slaapkamer en verhoogt de trillingen van de andere stenen. Het brengt helderheid en balans in de omgeving, waardoor een kalme en harmonieuze sfeer ontstaat die bevorderlijk is voor een goede nachtrust.

Samen vormen deze drie stenen een perfecte combinatie om je te ondersteunen bij een betere slaap. Ze werken samen om negatieve energieën te transformeren, je geest tot rust te brengen en een kalme en ontspannen atmosfeer te creëren in de slaapkamer.

Plaats het setje van de beter slapen edelstenen naast je bed of onder je kussen om hun kalmerende energie dicht bij je te hebben tijdens het slapen. Terwijl je in bed ligt, kun je je intentie zetten om diepe en herstellende rust te ervaren. Laat de zachte en rustgevende energie van de stenen je omhullen en je begeleiden naar een vredige en verkwikkende slaap.

Met het setje van de beter slapen edelstenen vind je de rust en het herstel dat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Laat de magie van deze stenen je omarmen en je meenemen op een reis naar een diepe en verkwikkende slaap, zodat je elke nieuwe dag vol energie en vitaliteit kunt verwelkomen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteensetje Beter Slapen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *