Product Details

Seleniet Lamp M

140.00 Incl. BTW

Selenite Lamp M

In een betoverende dans van mysterieus opaak tot adembenemend parelmoer, schitterend glashelder of subtiel doorschijnend…

De Seleniet Lamp M, doordrenkt met een weelderige en delicate gloed, onthult zich als een meesterwerk van buitengewone schoonheid. Ontworpen om jouw interieur te doordrenken met een diepgaande betekenis en een harmonieuze verbinding te creëren tussen licht, ruimte en ziel. Met haar onmiskenbare aanwezigheid tilt ze de sfeer en decoratie naar ongekende hoogten, terwijl ze tegelijkertijd een persoonlijke stempel op je leefomgeving drukt.

Klik hier voor de video van deze steen. 

Gewicht van 2.5 – 3.4 kg

Deze FÉ Lamp heeft een afmeting van circa 16 x 16 cm. Let er op dat de dikte  per lamp verschilt en dat de lamp op haar breedste punten is gemeten.

 

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Selenite Lamp M

Van mysterieus opaak tot betoverend parelmoer, glashelder of subtiel doorschijnend.

Gewicht van 2.5 – 3.4 kg

Deze Seleniet Lamp L heeft een afmeting van circa 16 x 16 cm. Let er op dat de dikte per lamp verschilt en dat de lamp op haar breedste punten is gemeten.

Deze FÉ Lamp heeft een afmeting van circa 16 x 16 cm. Let er op dat de dikte  per lamp verschilt en dat de lamp op haar breedste punten is gemeten.

Seleniet Lamp M – HET VERLICHTEN VAN DE ZIEL

Bij Fé zijn we ervan overtuigd dat het harmonieuze samenspel van prachtig licht en natuurlijke materialen in onze leefomgeving een diepgaande invloed heeft op onze gemoedstoestand en bijdraagt aan een holistische en vreugdevolle levensstijl.

Met de grootste zorg en toewijding omarmt FÉ de intrinsieke schoonheid van authentieke selenietkristallen uit Mexico. Elk kristal wordt met de hand zorgvuldig geselecteerd en vormgegeven, met respect voor de unieke kwaliteit en samenstelling die de genereuze natuur ons biedt. Hierdoor ontstaat een synergie tussen mens en natuur, waardoor FÉ verheven wordt tot een bron van bezielend licht en verrijking. Gun jezelf alleen het allermooiste!

Specificaties van de Seleniet Lamp L

Inhoud: 1 exemplaar

Model: FQSNLV2

Light source: 3W LED TECHNOLOGY – zeer energiezuinig

Energieverbruik: 3 kWh/1000h (3W)

Energie Efficiency Klasse: A++

AC Voltage/Frequency: AC 220/240V – 50 Hz

Lichtsterkte: 300 Lumen

Elke FÉ Seleniet lamp (inclusief geïnstalleerde 3W LED bulb) komt met een kabel met roterende dimmerschakelaar, waarmee je zelf de gewenste lichtintensiteit en sfeer kunt regelen.

Ook ontvang jij de Re-usable FÉ-Giftbag, uitgevoerd in stylish Mexicaans katoen (manta).

Een mooi detail voor jezelf of als cadeau voor een van jouw loved ones!

Verzending

Jouw online bestelling wordt met zeer grote voorzichtigheid ingepakt en verzonden zodat deze in goede staat op de bestemming aankomt.  Wij vinden het uiterst belangrijk dat we daarin het volste vertrouwen geven. Klik hier voor onze verzendkosten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seleniet Lamp M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *