Product Details

Prehniet

62.50 Incl. BTW

Prehniet

Prehniet is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en helende eigenschappen. Enkele eigenschappen van prehniet zijn:

  1. Hartchakra Harmonie: Prehniet staat in het bijzonder bekend om zijn affiniteit met het hartchakra. Het bevordert liefde, compassie en emotionele genezing.
  2. Innerlijke Vrede: De steen staat bekend om het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede en kalmte. Het kan helpen om stress en angst te verminderen.
  3. Genezing van Emotionele Wonden:  wordt vaak gebruikt om emotionele wonden te helen en te ondersteunen bij het loslaten van onderdrukte emoties.
  4. Spirituele Groei: Deze edelsteen wordt geassocieerd met spirituele groei en het openen van het bewustzijn voor nieuwe inzichten en wijsheid.
  5. Vrede en Rust: wordt vaak gebruikt om een kalmerende sfeer te creëren en vrede in huis te bevorderen.

Klik hier voor de video van deze steen

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Prehniet

In de wereld van edelstenen schittert de prehniet als een serene groene oase. Deze prachtige steen, met zijn zachte kleurschakeringen, brengt een gevoel van rust en vernieuwing met zich mee. De prehniet staat bekend om zijn vermogen om een kalmerende atmosfeer te creëren, waarin de geest tot rust kan komen en het hart ruimte vindt voor vrede.

Met zijn delicate uitstraling en een subtiele glans lijkt de prehniet wel een stukje natuurlijk kunstwerk. De edelsteen wordt vaak geassocieerd met liefde, genezing en innerlijke groei. Zijn energie nodigt uit tot introspectie en het verkennen van de diepste lagen van het zelf.

Leg de edelsteen in je leefruimte en voel hoe de serene energie zich verspreidt.

Of je nu de prehniet draagt als een sieraad of hem in huis plaatst als een decoratief element, deze edelsteen herinnert ons eraan dat schoonheid en sereniteit hand in hand gaan.

Prehniet en chakra’s

De prehniet wordt vaak geassocieerd met het hartchakra. Het hartchakra, ook wel Anahata genoemd, is het energetische centrum dat verbonden is met liefde, compassie, evenwicht en harmonie. Deze wordt beschouwd als een steen die de energie van het hartchakra kan ondersteunen en stimuleren, waardoor het een gunstige invloed kan hebben op emotioneel welzijn en relaties.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prehniet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *