Product Details

Agaat Hanger

85.00 Incl. BTW

Agaat Hanger

Het dragen van een edelsteenhanger van agaat kan een betoverende impact hebben op jouw welzijn, zowel fysiek als emotioneel. Agaat, met zijn diverse kleuren en intrigerende patronen, staat bekend om zijn aardende eigenschappen en stabiliserende energie. Deze eigenschappen kunnen een zachte, doch krachtige invloed hebben op verschillende aspecten van jouw leven.

Fysiek gezien kan het dragen van een agaat hanger bijdragen aan een gevoel van balans en vitaliteit. De steen staat erom bekend de energiestroom in het lichaam te harmoniseren en kan helpen bij het verlichten van stress en spanning.

Op emotioneel niveau is agaat een steen van stabiliteit en evenwicht. Het dragen van een agaat hanger kan bijdragen aan een gevoel van kalmte en gemoedsrust, waardoor negatieve emoties worden verzacht. Het wordt beschouwd als een uitstekende metgezel in tijden van innerlijke onrust en kan helpen om emotionele harmonie te herstellen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Agaat hanger

Met trots presenteren wij onze agaat hanger bij Lindenhorst Edelstenen en Mineralen. Onze agaat hangers zijn niet zomaar sieraden; ze zijn een harmonieus samenspel van natuurlijke schoonheid en energetische kracht.

Elke agaat hanger, met zorg geselecteerd uit onze collectie, draagt unieke patronen en tinten die een verhaal vertellen dat diep geworteld is in de aarde. Als sieraad vormt de agaat hanger een brug tussen de subtiele elegantie van de natuur en de draagbare kunst die je met trots kunt dragen.

In onze edelstenenwinkel in Dordrecht nodigen we je uit om de rustgevende en aardende eigenschappen van de agaat te ontdekken. Deze stenen, afkomstig uit de gerenommeerde Lindenhorst edelstenencollectie, bieden niet alleen een visuele traktatie, maar ook een energetische omarming die je dagelijks welzijn kan versterken.

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid en aardse kracht toe aan je collectie met een agaat hanger uit onze edelstenenwinkel. Kom langs in Dordrecht en laat je betoveren door de schittering van Lindenhorst edelstenen. Een uniek sieraad, doordrenkt met de essentie van de natuur, wacht op jou. Ontdek vandaag nog de magie van agaat!

Agaat en chakra’s

Agaat is een veelzijdige edelsteen die wordt geassocieerd met verschillende chakra’s, afhankelijk van de kleur en de variëteit. Over het algemeen staat agaat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen, en het kan invloed hebben op meerdere chakra’s. Hier zijn enkele algemene associaties:

  1. Wortelchakra (Basischakra): Rode agaat wordt vaak verbonden met het wortelchakra. Het kan helpen bij aarding, stabiliteit en het versterken van het gevoel van veiligheid.
  2. Zonnevlechtchakra: Gele agaat wordt soms geassocieerd met het zonnevlechtchakra. Het kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen, moed en het in balans brengen van emoties.
  3. Hartchakra: Groene agaat is verbonden met het hartchakra. Het kan liefde, compassie en harmonie bevorderen, waardoor het hartchakra in balans komt.
  4. Keelchakra: Blauwe agaat wordt soms geassocieerd met het keelchakra. Het kan ondersteuning bieden bij communicatie en zelfexpressie.
  5. Derde Oog Chakra: Paarse of violetachtige agaat kan worden verbonden met het derde oog chakra. Het kan intuïtie en spiritueel inzicht bevorderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agaat Hanger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *