Product Details

Onix Serpentine Lamp

995.00 Incl. BTW

Onix Serpentine Lamp

Een Onyx lamp is niet alleen een schitterend decoratief element, maar het brengt ook talloze voordelen met zich mee die je leefruimte transformeren en verrijken. Bij Edelstenen Winkel Dordrecht ontdek je de unieke eigenschappen van deze prachtige edelsteenlampen en waarom ze een waardevolle toevoeging zijn aan je interieur.

Klik hier voor de video van deze lamp

Aardende Eigenschappen: Onyx is een aardende steen die je helpt om geaard en stabiel te blijven. Het bevordert een gevoel van veiligheid en bescherming, waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf en je omgeving. Dit kan bijzonder nuttig zijn in stressvolle tijden of wanneer je behoefte hebt aan extra ondersteuning.

Unieke Esthetiek: Onyx lampen zijn visueel indrukwekkend en voegen een unieke, natuurlijke schoonheid toe aan je interieur. Elke lamp heeft zijn eigen unieke patronen en kleuren, waardoor het een prachtig en uniek kunstwerk is dat je huis op een bijzondere manier siert.

De afmeting van deze lamp is Lengte 50cm, breedte 20cm, diepte 20 cm

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Onix Serpentine Lamp

De Krachtige Werking van een Onyx Serpentine Lamp

Een Onyx Serpentine lamp is meer dan alleen een schitterende toevoeging aan je interieur; het is een bron van krachtige energie en rustgevende eigenschappen. Bij Edelstenen Winkel Dordrecht ontdek je de unieke voordelen van deze bijzondere edelsteen en hoe een Onyx Serpentine lamp jouw leefruimte kan verrijken.

Aardende Energie: Onyx staat bekend om zijn sterke aardende eigenschappen. Een Onyx Serpentine lamp helpt je om geaard en stabiel te blijven, vooral in tijden van stress en chaos. Deze lamp creëert een veilige en beschermende sfeer in je huis, waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf en je omgeving.

Visuele Pracht: Onyx Serpentine lampen zijn visueel indrukwekkend, met hun unieke patronen en kleuren. Het doorschijnende licht dat door de steen schijnt, creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Elke lamp is een uniek kunstwerk, waardoor het een opvallend decoratief element in je huis is.

Bij Edelstenen Winkel Dordrecht bieden we een prachtige collectie aan edelsteen lampen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische verrijking voor je interieur. Bezoek onze winkel of webshop om de kracht en schoonheid van dit licht zelf te ervaren en ontdek hoe deze bijzondere edelsteenlamp jouw leefruimte kan transformeren. Breng de rust, balans en energie van een Onyx Serpentine lamp in je huis en geniet van de harmonieuze sfeer die het creëert.

 

4o

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onix Serpentine Lamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *