Product Details

Cobalto Calciet

65.00 Incl. BTW

Cobalto Calciet

Cobalto Calciet, een schitterend wonder van de natuur, straalt liefde en vitaliteit uit met zijn betoverende roze tinten en subtiele sporen van kobalt. Deze zeldzame edelsteen, ook bekend als Roze Calciet, omarmt het hartchakra met een warme en geruststellende energie, waardoor liefde en compassie in overvloed stromen. De aanwezigheid van kobalt voegt een dynamisch element toe, dat vitaliteit en harmonie in het fysieke en spirituele welzijn bevordert. Cobalto Calciet is niet alleen een visueel prachtige steen, maar ook een krachtige metgezel voor spirituele groei en meditatie. Bij Lindenhorst Edelstenen en Mineralen nodigen we je uit om deze unieke steen te ontdekken, zorgvuldig geselecteerd voor zijn schoonheid en energetische kwaliteiten. Laat je betoveren door de liefdevolle energie van Cobalto Calciet en voeg een vleugje hemelse harmonie toe aan je collectie.

De afmeting van deze steen is L11cm B5cm D5cm

Klik hier voor de video van deze steen

 

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Cobalto Calciet

Cobalto Calciet: Een Hemelse Harmonie van Liefde en Vitaliteit

Welkom bij Lindenhorst Edelstenen en Mineralen, jouw bron voor betoverende edelstenen in Dordrecht! Ontdek onze unieke collectie, waaronder de prachtige Cobalto Calciet, een edelsteen die liefdevolle energie en vitaliteit in overvloed biedt.

Cobalto Calciet, ook bekend als Roze Calciet, is een zeldzaam en opvallend mineraal dat bekend staat om zijn adembenemende combinatie van zachtroze tinten en de subtiele aanwezigheid van kobalt. 

Eigenschappen van Cobalto Calciet:

  • Liefdevolle Energie: De roze tinten van Cobalto Calciet resoneren met het hartchakra, en het wordt beschouwd als een krachtige steen voor het bevorderen van liefde, compassie en emotioneel welzijn.
  • Vitaliteit en Harmonie: De aanwezigheid van kobalt voegt een element van vitaliteit toe, waardoor Cobalto Calciet een steen van vitaliteit en balans wordt, die zowel het fysieke als het spirituele welzijn ondersteunt.
  • Spirituele Groei: Cobalto Calciet stimuleert spirituele groei en bewustzijn, waardoor het een ideale metgezel is voor meditatie en zelfreflectie.

In onze edelstenenwinkel in Dordrecht is elk stuk is met zorg geselecteerd om de hoogste kwaliteit en energetische waarde te waarborgen.

Waarom Lindenhorst Edelstenen?

  • Passie voor Kwaliteit: Bij Lindenhorst Edelstenen en Mineralen hebben we een diepe passie voor de hoogste kwaliteit edelstenen. Elk stuk wordt zorgvuldig geselecteerd en met liefde behandeld.
  • Deskundig Advies: Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte edelsteen voor jouw behoeften. Van liefde tot gezondheid, we hebben de steen voor elke intentie.
  • Bezoek Onze Winkel: Ontdek de magie van Cobalto Calciet en meer in onze edelstenenwinkel in Dordrecht. Laat je betoveren door de wereld van edelstenen bij Lindenhorst!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cobalto Calciet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *