Product Details

Woestijnroos

129.00 Incl. BTW

Woestijnroos

Het precieze voordeel dat je uit een woestijnroos haalt, kan variëren afhankelijk van je persoonlijke overtuigingen en doelen. Of je nu op zoek bent naar spirituele groei, innerlijke rust, een decoratief element, of gewoon een interessante toevoeging aan je leefruimte, een woestijnroos kan een waardevolle aanvulling zijn op je omgeving. Deze bijzondere creatie is ondanks zijn bruingrijze kleur een opvallende verschijning in jouw omgeving.

De afmeting van deze steen is: Hoogte 27cm, Breedte 18 cm, Diepte 14cm

Klik hier voor de video van deze steen.

 

 

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Woestijnroos wat is dat precies?

Uiterlijk: Woestijnrozen hebben de vorm van delicate, platte rozetachtige kristallen die lijken op de bloemblaadjes van een roos. Deze kristallen zijn vaak wit tot crème of beige van kleur en hebben een zachte, poederachtige textuur.

Spirituele betekenis: Woestijnrozen worden vaak geassocieerd met spirituele groei en innerlijke harmonie. Ze worden gezien als symbolen van geduld en welvaart.

 

Oorsprong van de woestijnroos

Zoutvlaktes of woestijngebieden: Woestijnrozen worden voornamelijk aangetroffen in droge, zoutachtige vlaktes en woestijngebieden. Dit zijn plaatsen waar bodemerosie, verdamping en neerslag een cruciale rol spelen in de vorming ervan.

Oorsprong: De woestijnroos begint als gips- en/of barietkristallen die zich in een modderige of kleiachtige zoutomgeving vormen. Deze kristallen groeien in platte, rozetachtige structuren, waarbij ze laag voor laag groeien over een lange periode.

Verdamping en neerslag: In deze droge en hete omgevingen verdampt het water snel, waardoor mineralen uit de grond worden getrokken. De kristallen vormen zich wanneer deze mineralen zich ophopen en samenvoegen. Wanneer er dan weer neerslag plaatsvindt, worden de mineralen samengedrukt en gefixeerd in de karakteristieke platte rozen die we als woestijnrozen kennen.

Uiterlijk: De uiteindelijke vorm en grootte van de woestijnroos kunnen variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van de formatie. Over het algemeen hebben ze een poederachtige textuur en een crèmekleurige tot beige tint.

Woestijnrozen zijn geologische curiositeiten en worden vaak gevonden op plekken met een hoog zoutgehalte en weinig vegetatie. Ze hebben een unieke uitstraling en worden vaak verzameld of gebruikt voor decoratieve doeleinden vanwege hun ongebruikelijke schoonheid en vorm. De oorsprong van woestijnrozen is een intrigerend voorbeeld van hoe natuurlijke processen in onherbergzame omgevingen kunnen leiden tot unieke geologische verschijnselen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woestijnroos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *