Product Details

Zonnesteen Hanger

99.00 Incl. BTW

Zonnesteen Hanger

Het dragen van een edelsteenhanger van zonnesteen is als het omarmen van een stralend zonnetje dat je overal met je meedraagt. Deze schitterende edelsteen, doordrenkt met de energie van de zon, kan een transformerende invloed hebben op jouw algehele welzijn, zowel fysiek als emotioneel.

Fysiek gezien staat zonnesteen bekend om zijn vitaliserende eigenschappen. Het dragen van een zonnesteen hanger kan een boost geven aan jouw energieniveau, waardoor je je levendiger en veerkrachtiger voelt. Het heilige chakra, dat verbonden is met persoonlijke kracht en zelfvertrouwen, wordt gestimuleerd, waardoor je met hernieuwde moed en positiviteit door het leven gaat.

Emotioneel gezien staat zonnesteen bekend om het bevorderen van vreugde en optimisme. Het dragen van deze hanger kan een zonnige gloed aan jouw stemming toevoegen, waardoor negatieve gedachten worden verdreven en plaatsmaken voor een stralende kijk op het leven.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Zonnesteen hanger

In onze mooie edelstenenwinkel in Dordrecht presenteren wij met trots onze schitterende zonnesteen hangers. Deze zonovergoten juweeltjes zijn niet alleen sieraden, maar dragen de warmte van de zon in hun schitterende schakeringen.

De zonnesteen hanger, zorgvuldig gekozen uit de Lindenhorst collectie, straalt met zachte glinsteringen die een innerlijk vuur lijken te ontsteken. Als sieraad belichaamt de zonnesteen niet alleen de pracht van de natuur, maar ook de energie van vreugde, optimisme en vitaliteit.

Zonnesteen staat bekend om zijn vermogen om licht in het leven te brengen, zowel letterlijk als symbolisch. Het dragen van een zonnesteen hanger kan een sprankeling toevoegen aan jouw verschijning en je eraan herinneren om het leven in al zijn pracht te omarmen.

Ontdek de magie van zonnesteen bij Lindenhorst edelstenen in Dordrecht. Laat deze hangers niet alleen jouw outfits verfraaien, maar ook jouw innerlijke gloed versterken.

Zonnesteen en chakra’s

Zonnesteen wordt vaak geassocieerd met het heilige of zonnevlechtchakra en het sacraal chakra. Hier zijn de specifieke chakra-associaties:

  1. Heilige Chakra (Zonnevlechtchakra: Het heilige chakra is het energiecentrum dat zich bevindt net boven de navel, en het staat symbool voor persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en vitaliteit. Zonnesteen wordt vaak gebruikt om het heilige chakra in balans te brengen en te activeren, waardoor een gevoel van zelfwaardering en innerlijke kracht ontstaat.
  2. Sacraal Chakra: Het sacraal chakra, gelegen in het gebied van het bekken, is gerelateerd aan emoties, creativiteit en seksualiteit. Zonnesteen kan ook worden verbonden met het sacraal chakra, omdat het wordt beschouwd als een steen die emotionele genezing en creatieve energie bevordert.

Het dragen van zonnesteen of het werken met deze steen tijdens meditatie kan helpen om deze chakra’s in balans te brengen en hun energie te stimuleren. Het wordt vaak gezien als een positieve en opbeurende steen, die helpt om het lichaam, de geest en de ziel in harmonie te brengen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonnesteen Hanger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *