Product Details

Balance & Harmony Edelsteen Kaars

39.95 Incl. BTW

Balance & Harmony Edelsteen Kaars

Onze Balance & Harmony kaars is gemaakt van 100% ecologische sojawas (soy wax). Deze wax is plantaardig, geheel biologisch afbreekbaar en bevat ook geen giftige stoffen. Deze luxe kaars bevat 3 lonten(katoen) voor een ultieme sfeerbeleving en bevat het door ons samengestelde kalmerende aroma ‘Ocean Breeze’.

De eyecatcher van deze prachtige kaars een ongeslepen Groene Aventurijn. Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, empathischer, positiever en creatiever. Groene Aventurijn brengt daarnaast ook emoties in balans.

Als alle sojawas is opgebrand kun je de edelsteen voorzichtig reinigen met (koud)water en een nieuwe plek geven in huis. Je kunt de edelsteen ook bij je dragen.

  • Hoge kwaliteit edelsteen
  • 100% ecologische sojawas
  • 45+ branduren
  • Natuurlijke aromatherapie
Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Balance & Harmony Edelsteen Kaars

Deze mooie en opvallende Balance & Harmony Edelsteen Kaars wordt geleverd met een handgekozen edelsteen (Groene Aventurijn) en rijke toppings. Edelsteen kaarsen versterken de energie in de ruimte en zijn mooi om naar te kijken. Onze Balance & Harmony kaars is zeer geschikt om in een ruimte te plaatsen waar je rust en harmonie wilt creëren, zoals bijvoorbeeld de woonkamer waar regelmatig ook andere mensen komen of de slaapkamer.

Naast Groene Aventurijn bevat deze luxe edelsteen kaars ook toppings van dennenappel, lavendel en hortensia. Alle elementen van de Balance & Harmony kaars zijn zorgvuldig door ons uitgezocht zodat jij zorgeloos kunt genieten van alle positieve effecten die deze kaars te bieden heeft.

Inhoud

Aroma sojawas kaars in stevige glazen container
1x Groene Aventurijn
3x Kantoenen lont
Rijke toppings
Luxe cadeauverpakking

⭐️ Wist je dat edelstenen al duizenden jaren gebruikt worden voor hun helende werking? Zo werden ze vroeger gebruikt voor bescherming en genezing. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking.

Kenmerken van Groene Aventurijn

Kalmerende en beschermende werking
Helpt geluk en voorspoed aantrekken
Helpt ontspannen
Maakt je geduldiger, empathischer, positiever en creatiever
Brengt emoties in balans

De geur: 100% natuurlijke aromatherapie

Ocean Breeze
Top: Bergamot, Ozonic, Galbanum
Midden: Marine, Cyclamen, Saffraan
Basis: Zeewier, Cederhout

Productspecificaties

Afmetingen van kaars: 10 cm, 10 cm, 8 cm
Gewicht: 780 gram
Materiaal container: glas

Gebruiksaanwijzing

Haal de kaars uit de verpakking
Brand de kaars voor 2 + uur bij het eerste gebruik
Knip de lonten voor elk gebruik een beetje bij
Het ideale oppervlak voor gebruik is veilig voor warmte, uit de buurt van tocht en buiten het bereik van huisdieren, kinderen en/of gordijnen & meubels
Laat de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar branden
Brand de kaars niet tot het einde van de glazen container
Verwijder de edelstenen voorzichtig uit de was als er nog minstens 2 cm was in de kaars zit
Reinig de edelstenen voorzichtig met (koud)water
Geef de edelstenen een nieuwe plek in huis of draag ze bij je in je tas of jas

LET OP: de edelstenen zijn natuurlijke producten en kunnen verschillen in kleur en vorm.

Kies voor duurzaam!

Wil jij meehelpen aan een wereld zonder plastic?

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze producten bijdragen aan een betere wereld. Wij hebben daarom gekozen voor volledig natuurlijke sojawas geurkaarsen. Sojawas heeft veel voordelen voor het milieu, de gezondheid en de kwaliteit van de kaars zelf.

Sojawas geurkaarsen geven tot wel 90% minder roet af dan paraffine was kaarsen. Daarnaast is sojawas volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar en bevat het geen schadelijke stoffen. De luchtkwaliteit van sojawas geurkaarsen is vele malen schoner. Het branden van sojawas geurkaarsen is daarom geen probleem voor de gezondheid.

Sojawas geurkaarsen hebben een lager smeltpunt dan paraffine kaarsen wat er voor zorgt dat onze kaarsen tot 50% langer branden en minder gevaarlijk zijn. De geur wordt beter vast gehouden en rustiger afgegeven

Een uniek cadeau!

De Balance & Harmony Edelsteen Kaars is een perfect cadeau voor iedereen die meer balans nodig heeft. Door het luxe design van de kaars en verpakking is het overhandigen van de sojawas kaars al een unieke ervaring. Bij Lindenhorst hebben alle producten een krachtige intentie en energetische werking waardoor je niet alleen een mooi maar ook betekenisvol cadeau geeft. Hiermee kun je iemand (of jezelf) inspireren en helpen om alles uit het leven te halen.

Disclaimer

Het gebruiken van de producten van Lindenhorst edelstenen en mineralen is voor eigen verantwoordelijkheid. Energetische edelsteentherapie kan bijdragen aan het verminderen van gezondheidsklachten. Het is geen vervanging van medicijngebruik. Neem bij medische klachten altijd contact op met uw arts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balance & Harmony Edelsteen Kaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *