Product Details

777 – Luck | Angel Number Edelsteen Kaars

27.50 Incl. BTW

Blessings are on the horizon

Angel Number 777 is een krachtig getal van geluk en helpt je eraan herinneren dat geluk en verandering in je leven komen. Het zien van 777 kan betekenen dat de veranderingen die door het Universum zijn bedacht volgens plan verlopen. 777 heeft en hele positieve boodschap: het Universum beloont je voor wat je bereikt hebt en geeft gidsing in hoe je het juiste pad in je leven kunt blijven volgen. Zie je het getal 7, 77 of 7777 vaker verschijnen? Of wil je meer van deze energie in je leven? Dan is onze 777 Luck Angel Number Edelsteen Kaars iets voor jou!

Deze prachtige edelsteen kaars van 100% ecologische sojawas en bloemige Jasmijn geur heeft een kalmerende en beschermende werking. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken en helpt ontspannen. Daarnaast maakt het je geduldigerempathischerpositiever en creatiever.

De 777 Luck kaars komt in een mooie tin container in de kleur rose gold of zwart en bevat de krachtige combinatie van Groene Aventurijn en Bergkristal. De kaars heeft maar liefst 30+ branduren en is zeer geschikt om in de slaapkamer, woonkamer of werk(studie)kamer te plaatsen. Ken je iemand die wijsheid en spirituele kracht kan gebruiken? Dan is deze edelsteen kaars een perfect cadeau!

Met onze Angel Number Edelsteen Kaars geef je een geliefde of jezelf de energie en gidsing van de Angel Numbers en edelstenen. Je kunt dit zien als een mooie reminder om het leven te leven op jouw voorwaarden. De edelstenen helpen met het behalen van jouw dromen en doelen en de Angel Numbers zullen jou gidsen op de weg ernaartoe.

  • Hoge kwaliteit edelstenen
  • 100% ecologische sojawas
  • 30+ branduren
  • Natuurlijke aromatherapie

Uitverkocht

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Beschrijving

777 – Luck Angel Number Edelsteen Kaars

Deze mooie en opvallende 777 – Luck Angel Number Edelsteen Kaars wordt geleverd met 2 mooie ruwe edelstenen. De geur van de kaars en de edelstenen helpen je eraan herinneren dat geluk en verandering in je leven komen. Het zien van 777 kan betekenen dat de veranderingen die door het Universum zijn bedacht volgens plan verlopen. 777 heeft en hele positieve boodschap: het Universum beloont je voor wat je bereikt hebt en begeleid je in hoe je het juiste pad in je leven kunt blijven volgen.

Edelsteen kaarsen versterken de energie in de ruimte en zijn mooi om naar te kijken.

Inhoud
Aroma sojawas kaars in stevige tin container
1x Groene Aventurijn
1x Bergkristal
1x katoenen lont
Rijke toppings
Cadeauverpakking

⭐️ Wist je dat edelstenen al duizenden jaren gebruikt worden voor hun helende werking? Zo werden ze vroeger gebruikt voor bescherming en genezing. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking.

Kenmerken van de edelstenen
Groene Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken en helpt ontspannen. Aventurijn maakt je geduldiger, empathischer, positiever en creatiever. Deze prachtige groene edelsteen brengt ook emoties in balans.

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Deze prachtige edelsteen versterkt het zelfhelend vermogen, lost energetische blokkades in de chakra`s op en optimaliseert de energiestroom. Mediteren met Bergkristal helpt je je intuïtie te ontwikkelen. Vanwege de enorme geneeskracht is deze kwarts zeer geschikt voor healings en energetisch werk.

De geur
Een bloemige, fruitige en rijke Jasmijn.
De geur van jasmijn heeft een ontspannende werking en helpt bij angsten en depressie.

Productspecificaties

Afmetingen van kaars: 8 cm, 8 cm, 5 cm
Gewicht: 180 gram
Materiaal container: tin

Gebruiksaanwijzing 777 Luck Kaars
Haal de kaars uit de verpakking
Brand de kaars voor 2 + uur bij het eerste gebruik
Knip de lont voor elk gebruik een beetje bij
Het ideale oppervlak voor gebruik is veilig voor warmte, uit de buurt van tocht en buiten het bereik van huisdieren, kinderen en/of gordijnen & meubels
Laat de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar branden
Brand de kaars niet tot het einde van de container
Verwijder de edelstenen voorzichtig uit de was als er nog minstens 2 cm was in de kaars zit
Reinig de edelstenen voorzichtig met (koud)water
Geef de edelstenen een nieuwe plek in huis of draag ze bij je in je tas of jas

LET OP: de edelstenen en kruiden zijn natuurlijke producten en kunnen verschillen in kleur en vorm.

Kies voor duurzaam!
Wil jij meehelpen aan een wereld zonder plastic?

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze producten bijdragen aan een betere wereld. Wij hebben daarom gekozen voor volledig natuurlijke sojawas geurkaarsen. Deze kaars heeft veel voordelen voor het milieu, de gezondheid en de kwaliteit van de kaars zelf.

Sojawas geurkaarsen geven tot wel 90% minder roet af dan paraffine was kaarsen. Daarnaast is sojawas volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar en bevat het geen schadelijke stoffen. De luchtkwaliteit van sojawas geurkaarsen is vele malen schoner. Het branden van sojawas geurkaarsen is daarom geen probleem voor de gezondheid.

Geurkaarsen van sojawas hebben een lager smeltpunt dan paraffine kaarsen wat er voor zorgt dat onze kaarsen tot 50% langer branden en minder gevaarlijk zijn. De geur wordt beter vast gehouden en rustiger afgegeven

Een uniek cadeau!
De 777 Luck Angel Number Edelsteen Kaars is een perfect cadeau voor iedereen die geluk in zijn/haar leven kan gebruiken. Deze edelsteen kaars brengt en hele positieve boodschap. Door het luxe design van de kaars en verpakking is het overhandigen van de sojawas kaars al een unieke ervaring.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “777 – Luck | Angel Number Edelsteen Kaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *