Product Details

Toermalijn

219.00 Incl. BTW

Toermalijn

De toermalijn, een natuurlijk meesterwerk met een robuuste uitstraling, staat als een krachtige wachter tussen de mineralen.

Met zijn ondoorgrondelijke diepte en complexe samenstelling, is de toermalijn als een rots in de branding, bestand tegen de krachtigste elementen. Zijn ruwe, robuuste uiterlijk draagt het verhaal van zijn vorming, een verhaal van druk, hitte en intense krachten die hebben bijgedragen aan zijn unieke karakter.

De toermalijn staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Als een energetische schildwacht biedt hij stabiliteit in turbulente tijden en werkt hij als een afweermechanisme tegen negatieve energieën.

Of het nu in zijn ruwe vorm is of prachtig gepolijst, de toermalijn is een symbool van innerlijke kracht, vasthoudendheid en bescherming.

Deze steen heeft een afmeting van H36cm, B12cm en D10cm

Klik hier voor de video van deze steen.

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Toermalijn

Dit is een van de sterkste beschermingskristallen voor personen of in een ruimte, net als Aegirien. Deze aardende steen beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers en telefoons, net als Shungit doet. Zwarte Toermalijn leidt negatieve energie effectief af van een persoon of gebied. In hoeken in een ruimte of huis beschermt het een gebied. Een groot stuk in huis werkt ook heel goed. De steen buigt negatieve energie en straling af. Je kunt de stenen ook bij je dragen. Mocht je slecht slapen door negativiteit of als je gevoelig voor straling bent maak dan een raster in je slaapkamer. Zwarte Toermalijn creëert een verbinding met het basischakra en zet je in je kracht, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties. Als je erg gevoelig of empathisch bent is het ook een hele fijne steen, omdat deze energieën aardt en je aura laag beschermd. Je neemt dan minder emoties van anderen op. Reinig de stenen regelmatig door ze even in de zon te leggen. Ontspant de nek en het hoofd en ontkrampt ook het gebied rondom de zonnevlecht. Deze steen kan ondersteunend werken bij verslavingen zoals stoppen met roken.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toermalijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *