Product Details

888 – Abundance Angel Number Edelsteen Kaars

27.50 Incl. BTW

888 – Abundance | Angel Number Edelsteen Kaars

You are a source of positive abundance

Angel Number 888 is een krachtig getal van overvloed. De belangrijkste betekenis van het getal 888 is succes en financieel geluk. Als het universum je 888 stuurt, beweeg je in de goede richting! Het getal 8 zit vol positieve energie en wordt in culturen over de hele wereld vaak als een geluksgetal beschouwd. Wanneer dit getal in je leven verschijnt, is dat vaak omdat de spirituele gidsen je een boodschap sturen: je bent een bron van positieve overvloed en je positieve mindset zal je vooruit helpen. Zie je het getal 8, 88 of 8888 vaker verschijnen? Of wil je meer van deze overvloed energie in je leven? Dan is onze 888 Abundance Angel Number Edelsteen Kaars iets voor jou!

Deze prachtige edelsteen kaars van 100% ecologische sojawas en bloemige Jasmijn geur heeft beschermendereinigende en stabiliserende werking. Het kalmeert de geest en geeft een veilig gevoel. De edelstenen in de kaars beschermen jou op de weg naar overvloed. Deze edelsteen kaars bevordert ook de concentratie en het geheugen en helpt je tijdens meditatie de stilte in jezelf te vinden zodat je alle boodschappen van het Universum kunt ontvangen.

De 888 Abundance kaars komt in een mooie tin container in de kleur rose gold of zwart en bevat de krachtige combinatie van Regenboog Fluoriet, Groene Fluoriet en Amethist. De kaars heeft maar liefst 30+ branduren en is zeer geschikt om in de slaapkamer, woonkamer of werk(studie)kamer te plaatsen. Ken je iemand die overvloed en succes kan gebruiken? Dan is deze edelsteen kaars een perfect cadeau!

Met onze Angel Number Edelsteen Kaars geef je een geliefde of jezelf de energie en gidsing van de Angel Numbers en edelstenen. Je kunt dit zien als een mooie reminder om het leven te leven op jouw voorwaarden. De edelstenen helpen met het behalen van jouw dromen en doelen en de Angel Numbers zullen jou gidsen op de weg ernaartoe.

  • Hoge kwaliteit edelstenen
  • 100% ecologische sojawas
  • 30+ branduren
  • Natuurlijke aromatherapie
Vergelijk

Deel

Beschrijving

Beschrijving

888 – Abundance Angel Number Edelsteen Kaars

Deze mooie en opvallende 888 – Abundance Angel Number Edelsteen Kaars wordt geleverd met 2 handgekozen ruwe edelstenen, kleine edelsteentjes en kruiden. De belangrijkste betekenis van het getal 888  is succes en financieel geluk. Als het universum je 888 stuurt, beweeg je in de goede richting! Het getal 8 zit vol positieve energie en wordt in culturen over de hele wereld vaak als een geluksgetal beschouwd. Wanneer dit getal in je leven verschijnt, is dat vaak omdat de spirituele gidsen je een boodschap sturen: je bent een bron van positieve overvloed, en je positieve mindset zal je vooruit helpen.

Edelsteen kaarsen versterken de energie in de ruimte en zijn mooi om naar te kijken.

Wat zijn Angel Numbers?

Zie je wel eens dubbele getallen? Zoals 111 of 222? En zie je deze vaker verschijnen op verschillende momenten en manieren? Dan kan het zijn dat het Universum (jouw gidsen of beschermengelen) een boodschap met je wil delen. Dit noemen we ‘Angel Numbers’.

Angel Numbers (engelengetallen) zijn numerieke waarden die richtlijnen of instructies bevatten die bedoeld zijn om jou te helpen een beter leven te leiden. Je kunt dit zien als een boodschap of gidsing dat je bijvoorbeeld op de goede weg bent, of juist wat meer focus mag aanbrengen op een bepaald vlak, mag vertrouwen of juist los mag laten. Elke combinatie Angel Numbers, en elk getal op zich zelf, heeft een specifieke betekenis.

In onze Angel Number Kaarsen Collectie hebben we de 9 meest voorkomende Angel Number combinaties gebruikt en versterkt met bijpassende edelstenen. Met onze Angel Number Edelsteen Kaars geef je een geliefde of jezelf de energie en gidsing van de Angel Numbers en edelstenen. Je kunt dit zien als een mooie reminder om het leven te leven op jouw voorwaarden. De edelstenen helpen met het behalen van jouw dromen en doelen en de Angel Numbers zullen jou gidsen op de weg ernaartoe.

Inhoud

Aroma sojawas kaars in stevige tin container
1x Regenboog Fluoriet
1x Groene Fluoriet
Kleine Amethist edelstenen
1x katoenen lont
Rijke toppings
Cadeauverpakking

⭐️ Wist je dat edelstenen al duizenden jaren gebruikt worden voor hun helende werking? Zo werden ze vroeger gebruikt voor bescherming en genezing. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking.

Kenmerken van de edelstenen

Regenboog Fluoriet en Groene Fluoriet werken beschermend, reinigend en stabiliserend. Ze kalmeren de geest en geven een veilig gevoel. Deze edelstenen bevorderen de concentratie en het geheugen (perfect voor tijdens het leren en/of werken). En beschermen tegen en reinigen elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).

Amethist heeft een beschermende, zuiverende en ontspannende werking. Ook stimuleert en helpt deze paarse kwarts je in je spirituele groei. Tijdens meditatie helpt Amethist je de stilte in jezelf te vinden.

De geur

Een bloemige, fruitige en rijke Jasmijn.
De geur van jasmijn heeft een ontspannende werking en helpt bij angsten en depressie.

Productspecificaties

Afmetingen van kaars: 8 cm, 8 cm, 5 cm
Gewicht: 180 gram
Materiaal container: tin

Gebruiksaanwijzing 888 Abundance Kaars

Haal de kaars uit de verpakking
Brand de kaars voor 2 + uur bij het eerste gebruik
Knip de lont voor elk gebruik een beetje bij
Het ideale oppervlak voor gebruik is veilig voor warmte, uit de buurt van tocht en buiten het bereik van huisdieren, kinderen en/of gordijnen & meubels
Laat de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar branden
Brand de kaars niet tot het einde van de container
Verwijder de edelstenen voorzichtig uit de was als er nog minstens 2 cm was in de kaars zit
Reinig de edelstenen voorzichtig met (koud)water
Geef de edelstenen een nieuwe plek in huis of draag ze bij je in je tas of jas

LET OP: de edelstenen en kruiden zijn natuurlijke producten en kunnen verschillen in kleur en vorm.

Kies voor duurzaam!

Wil jij meehelpen aan een wereld zonder plastic?

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze producten bijdragen aan een betere wereld. Wij hebben daarom gekozen voor volledig natuurlijke sojawas geurkaarsen. Sojawas heeft veel voordelen voor het milieu, de gezondheid en de kwaliteit van de kaars zelf.

Sojawas geurkaarsen geven tot wel 90% minder roet af dan paraffine was kaarsen. Daarnaast is sojawas volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar en bevat het geen schadelijke stoffen. De luchtkwaliteit van sojawas geurkaarsen is vele malen schoner. Het branden van sojawas geurkaarsen is daarom geen probleem voor de gezondheid.

Sojawas geurkaarsen hebben een lager smeltpunt dan paraffine kaarsen wat er voor zorgt dat onze kaarsen tot 50% langer branden en minder gevaarlijk zijn. De geur wordt beter vast gehouden en rustiger afgegeven

Een uniek cadeau!

De 888 Abundance Angel Number Edelsteen Kaars is een perfect cadeau voor iedereen die overvloed en succes in zijn/haar leven kan gebruiken. De edelstenen in de kaars beschermen op de weg naar overvloed. Door het luxe design van de kaars en verpakking is het overhandigen van de sojawas kaars al een unieke ervaring.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “888 – Abundance Angel Number Edelsteen Kaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *