Product Details

Apatiet Bol

45.90 Incl. BTW

Apatiet Bol

Apatiet verbetert je communicatie, deze steen werkt op je 5e chakra, je keel chakra, het effect daarvan is dat je makkelijker kunt verwoorden wat je daadwerkelijk wil zeggen. Een hele fijne andere werking van apatiet is dat deze prikkels vermindert. Merk je dat je laag in je energie zit en snel geïrriteerd bent dan is deze ideaal voor op je nachtkastje.

Deze bol heeft een doorsnee van 9 cm.

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk
Categorieën: , ,

Deel

Beschrijving

Apatiet stimuleert communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling. Het maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend. Hiermee gaat het apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen. Het vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert de creativiteit. Spiritueel bevordert het spirituele vaardigheden en meditatie.

De steen heeft een zuiverende invloed op het auraveld en het mentale lichaam. Het versterkt een staat van zijn waarin je verschillende bewustzijnslagen in 1x kunt doorzien. Hierdoor helpt de steen je om momenten van inzicht te creëren. Ook werkt de steen op het zuiveren en stimuleren van je derde oog chakra.  Het kan je helpen om verbinding te maken met je spirituele leiding. Daarnaast kan het ook helpen om informatie uit vorige levens in het hier en nu te ontsluiten. Hierdoor kun je zien welke karmische invloeden hiervan effect hebben op jouw huidige situatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apatiet Bol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *