Product Details

Labradoriet Ring Zilver

85.00 Incl. BTW

Labradoriet Ring Zilver

Als je op zoek bent naar een inspirerende metgezel die je intuïtie versterkt, je beschermt tegen negatieve energie en je helpt bij transformatie, dan is een Labradoriet edelsteen als ring een perfecte keuze. Deze prachtige steen straalt een betoverend spel van kleuren uit en heeft een krachtige energie die je kan ondersteunen op verschillende aspecten van je leven.

De ringmaat is 19

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Labradoriet Hanger Zilver

Logo lindenhorst

Labradoriet Ring Zilver

Labradoriet is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn iriserende kleuren en mystieke uitstraling. Het is een zeer spirituele steen die vaak wordt gebruikt voor bescherming, intuïtie en transformatie. Labradoriet heeft verschillende werkingen en eigenschappen die het een geliefde steen maken in de wereld van kristallen.

De werking van labradoriet wordt vaak geassocieerd met het openen en versterken van het derde oog-chakra, het energiecentrum dat verbonden is met intuïtie, helderziendheid en bewustzijn. Het kan helpen om je spirituele inzicht te verdiepen, je intuïtieve vermogens te vergroten en je te verbinden met hogere niveaus van bewustzijn. Labradoriet kan je helpen om de waarheid achter de oppervlakte te zien en verborgen kennis te onthullen.

Daarnaast staat labradoriet bekend om zijn beschermende eigenschappen. Het vormt een schild van energie om je heen, dat negatieve energieën, entiteiten en invloeden van buitenaf afweert. Dit schild kan helpen om je aura te versterken en je te beschermen tegen energetische vampiers en ongewenste invloeden. Labradoriet creëert een veilige ruimte voor spirituele groei en het verkennen van hogere dimensies.

Een andere interessante werking van labradoriet is zijn vermogen om transformatie te ondersteunen. Het is een steen van verandering en zelfontdekking. Labradoriet moedigt je aan om oude patronen, overtuigingen en angsten los te laten die je groei belemmeren. Het kan je helpen om moeilijke situaties en overgangsperiodes te navigeren, en je kracht en veerkracht te geven terwijl je door transformatieprocessen gaat.

Labradoriet wordt ook geassocieerd met het harmoniseren van de energie in het lichaam en het versterken van het auraveld. Het kan helpen om de energiecentra in balans te brengen en een vrije stroom van energie te bevorderen. Dit kan leiden tot een gevoel van evenwicht, welzijn en vitaliteit.

Het is belangrijk op te merken dat de werking van edelstenen subjectief is en kan variëren van persoon tot persoon. Het is essentieel om je eigen intuïtie te volgen en de steen op een manier te gebruiken die het beste bij je past. Of je nu labradoriet draagt als sieraad, ermee mediteert of het in je omgeving plaatst, laat de magie van labradoriet je begeleiden op je spirituele reis van inzicht, bescherming en transformatie.

Eigenschappen

  • Bescherming
  • Reinigt je energie
  • Vergroot je geestelijke kracht
  • Werkt op alle chakra’s
  • Steen van de magie

5 affirmaties die je kan toepassen bij de Labradoriet

  1. “Ik ben verbonden met mijn innerlijke wijsheid en intuïtie, terwijl de kracht van Labradoriet mijn helderziendheid versterkt.”
  2. “Ik ben omringd door een beschermend schild van positieve energie, terwijl Labradoriet negatieve invloeden afweert en mijn aura versterkt.”
  3. “Ik omarm verandering en transformeer moeiteloos, terwijl de magische energie van Labradoriet me begeleidt op mijn transformatiepad.”
  4. “Mijn energiecentra zijn in balans en stromen vrij, met de harmoniserende kracht van Labradoriet die mijn hele wezen in evenwicht brengt.”
  5. “Ik ben een ontdekkingsreiziger van het spirituele rijk, met Labradoriet als mijn gids om verborgen kennis en hogere bewustzijnstoestanden te onthullen.”

  Door deze affirmaties regelmatig te herhalen terwijl je je intentie en focus richt op de Labradoriet edelsteen, kun je de positieve energie en eigenschappen van de steen in jezelf versterken en verankeren. Laat Labradoriet je ondersteunen bij het vergroten van je intuïtie, het beschermen van je energie, het omarmen van verandering, het vinden van balans en het verkennen van spirituele dimensies. Met Labradoriet als je metgezel ben je klaar om je innerlijke kracht en magie te ontdekken.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Labradoriet Ring Zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *