Product Details

Carneoo Hanger Edelmetaal goud

29.95 Incl. BTW

Carneool Hanger Edelmetaal goud

Het dragen van een Carneool hanger is als het omhelzen van een zachte, warme bries van vitaliteit. Deze prachtige steen, met zijn zonnige omhulsel, staat bekend om het stimuleren van energie, moed en creativiteit. Wanneer je de Carneool hanger draagt, wordt je je aangemoedigd om je passies te omarmen en vol vertrouwen de wereld tegemoet te treden. Het is niet alleen een sieraad, maar een bron van positieve energie die je dagelijkse leven verlevendigt. De Carneool ring is als een herinnering aan je innerlijke kracht, een symbool van vitaliteit dat je eraan herinnert om je eigen pad te bewandelen met moed en enthousiasme.

Voordelen van deze hanger

✨ Materiaal: Edelmetaal
✨ Verkleurt niet
✨ Bevat geen cadmium, nikkel of lood
✨ Verkrijgbaar in Goud en Zilver
Vergelijk

Deel

Beschrijving

Carneool Hanger Edelmetaal goud

Betreed de wereld van onderscheidende edelstenen met onze Carneool hanger , een meesterwerk dat niet alleen jouw vingers siert, maar ook een warme gloed van energie met zich meebrengt.

Draag deze Hanger als een symbool van moed en passie, en voel de opbeurende energie die de Carneool met zich meebrengt.

Als een welkome toevoeging aan onze edelstenen winkel in Dordrecht, straalt deze Carneool hanger niet alleen fysieke schoonheid uit, maar belichaamt ook de krachtige eigenschappen van deze energieke steen. Carneool staat bekend om het stimuleren van vitaliteit, creativiteit en zelfvertrouwen. Ervaar de unieke charme van onze Carneool hanger in de warme ambiance van onze edelstenen winkel in Dordrecht.

Carneool is de rood/oranje kleurige variant van Agaat en is genoemd naar het Latijnse woord ‘caro’ ‘carne’, wat vlees betekent. Deze cryptokristallijne siliciumvariëteit komt voor in uiteenlopende gesteenten. Toch is het vooral aangetroffen in hydrothermale aders of in holten van vulkanisch gesteente.

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carneoo Hanger Edelmetaal goud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *