Product Details

Cursus Leer Samenwerken met Edelstenen

119.00 Incl. BTW

Online Edelstenen Academie

Edelstenen als prachtige tools om jou te ondersteunen op jouw levenspad.

Ben jij eraan toe om op de meeste leuke, speelse en effectiefste manier jouw leven naar een fijner en bezielder niveau te tillen en meer verbinding te voelen met jezelf en de juiste mensen om je heen.

Prachtig pakket aan edelstenen
8 waardevolle modules over samenwerken met edelstenen:

Voor meer informatie klik hier

Vergelijk
Artikelnummer: LHAC001 Categorie:

Deel

Beschrijving

Cursus Leer Samenwerken met Edelstenen

Edelstenen als prachtige tools om jou te ondersteunen op jouw levenspad.

Ben jij eraan toe om op de meeste leuke, speelse en effectiefste manier jouw leven naar een fijner en bezielder niveau te tillen en meer verbinding te voelen met jezelf en de juiste mensen om je heen, lees dan hieronder verder….

Voel jij diep vanuit je kern het verlangen naar een nieuwe koers, naar een ander pad met meer harmonie, rust en goede energie.  Verlang je ernaar om structurele verandering in je leven te brengen en met meer symbiose en verbinding te handelen in alles wat je doet? Dan is deze cursus een  start met een gouden randje.

De innerlijke shift begint hier en nu, en jij hebt het in je om je leven te veranderen op een manier op jouw tempo met langdurig resultaat.

Geen quick fix in dit traject maar het zetten van kleine stapjes om zo de diepste wortels te laten groeien. Edelstenen zijn fantastische tools om jouw route nog mooier en intenser te maken. Interessant, speels, magisch, dit zijn de aspecten die je staan te wachten. Gewoon simpelweg toe te passen in jouw dagelijkse leven.  Hoe gemakkelijk is dat?

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus Leer Samenwerken met Edelstenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *