Product Details

Etherische olie Bergkristal

19.95 Incl. BTW

Etherische olie Bergkristal

🌈 Ervaar Luxe en Positiviteit met Onze Etherische Olie Eucalyptus Roller! 🌿

Stap binnen in een wereld van betoverende geuren en positieve energie met  Etherische Olie Eucalyptus Roller, verrijkt met zachte Jojoba olie en biologische essentiële eucalyptus olie. Verpakt in een elegant 15 ml glazen flesje met een weelderige rose gouden schroefdop, belichaamt deze roller niet alleen verfijning maar ook de kracht van aromatherapie.

Een Zintuiglijke Ervaring: De geur van eucalyptus, bekend om zijn positieve effecten op de luchtwegen, omarmt je zintuigen en stimuleert gezondheid en welzijn. Breng de roller aan op verschillende pulspunten van je lichaam met de verzachtende Bergkristal roller bal en laat de energetisch versterkte geur je dag verlichten.

💎 Energetische Kracht van Bergkristal: Deze roller is doordrenkt met de kracht van Bergkristal, dat bekend staat om het oplossen van energetische blokkades, het optimaliseren van de energiestroom, het versterken van het zelfhelend vermogen, en het bevorderen van helderheid en zelfkennis. Elk flesje bevat losse Bergkristal steentjes, waardoor de geur op een sublieme manier wordt versterkt.

🌬️ Verfrissende Werking van Eucalyptus Olie: De etherische olie opent je luchtwegen, stimuleert concentratie en biedt effectieve verlichting bij hoofdpijn, verkoudheden en griep. Een welkome metgezel voor een gezonde levensstijl en een geurige ontsnapping naar welzijn.

🎁 Luxe Verpakking voor Een Unieke Ervaring: Het flesje wordt geleverd in een luxueuze cadeauverpakking, waardoor het geven van deze Bergkristal parfum roller een unieke ervaring op zich is. Het elegante design maakt het niet alleen een mooi, maar ook een betekenisvol cadeau dat inspireert om het maximale uit het leven te halen.

🌿 Gebruiksaanwijzing en Onderhoud: Volg eenvoudige stappen om de aromatherapeutische kracht te activeren en bewaar de roller op een koele plaats, weg van direct zonlicht. De mogelijkheid om het flesje na te vullen maakt deze roller een duurzame metgezel voor jouw positieve reis.

Geef het geschenk van positiviteit en welzijn met onze unieke Bergkristal parfum roller. Ontdek de kracht van aromatherapie en laat deze roller een stralend licht brengen in jouw dagelijkse leven.

Bestel nu en laat de magie van positieve energie beginnen!

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Etherische olie Bergkristal

🌿 Ontdek de Betovering van Onze Etherische Olie Eucalyptus Roller! 🌟

Verwen je zintuigen en verhoog je energie met onze 100% natuurlijke Etherische Olie Eucalyptus Roller. Een opwekkende blend van biologische eucalyptus olie en Bergkristal, ontworpen om jouw energiefrequentie positief te beïnvloeden en een gevoel van welzijn te stimuleren.

🍃 Pure Verfrissing, Overal en Altijd: Laat de reinigende kracht van eucalyptus en de zachte geur van Jojoba je omhullen. Deze aromatherapie roller is een draagbare bron van positiviteit, klaar om je te begeleiden naar een staat van ontspanning en focus waar je ook bent. Compact genoeg om in je tas te passen, maar krachtig genoeg om een self-care moment te creëren wanneer je het het meest nodig hebt.

💆‍♀️ Stimuleer Gezondheid en Concentratie: Voel de kracht van de natuurlijke essentiële oliën die niet alleen je stemming verbeteren, maar ook helpen bij concentratie en verlichting bieden bij hoofdpijn, verkoudheid en andere luchtwegproblemen. Breng de roller aan op je polsen en/of achter je oren en dompel jezelf onder in de verkwikkende energie.

🌈 Een Delicate Mix van Natuurlijke Ingrediënten: Deze verfrissende mix combineert 100% natuurlijke, pure etherische oliën van eucalyptus met zachte Jojoba. Het navulbare glazen flesje bevat niet alleen deze krachtige blend, maar ook Bergkristal stenen en een Bergkristal schroefdopje voor een vleugje magie bij elke toepassing.

Details in Overvloed:

  • Geur: Fris, zoet, houtachtig – doet denken aan kamfer.
  • Inhoud: 15 ml.
  • Materiaal: Navulbaar glazen flesje met Bergkristal stenen en een Bergkristal schroefdopje.
  • Bevat: Essentiële oliën, zachte Jojoba olie, Bergkristal roller bal en losse Bergkristal steentjes.
  • Geschikt voor: Ongeveer 3-4 maanden gebruik.
  • 100% natuurlijk: Zonder kunstmatige toevoegingen.

Voed je geest, verfris je ziel. Ontdek de essentie van positiviteit met onze Etherische Olie Eucalyptus Roller – jouw metgezel voor een stralende energie, waar je ook bent!

Bestel nu en omarm de kracht van de natuur!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etherische olie Bergkristal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *