Product Details

Luxe giftbox Me-Time

75.00 Incl. BTW

Luxe edelsteen giftbox Me-Time

Deze giftbox is met veel zorg en aandacht samen gesteld met de juiste edelstenen voor jouw moment.  Als je de doos opent, komt er een mix van rustgevende energie die de omgeving vullen en de zintuigen verder kalmeren. Tijd maken voor jezelf heeft te maken met dat je jezelf het allerbeste gunt om terug te komen bij jezelf in de hectiek van de dag en het leven.

De “Me-Time” edelstenen giftbox is niet zomaar een cadeau; het is een uitnodiging tot zelfzorg, een reis naar innerlijke balans en een viering van de kostbare momenten van rust. Het is een tastbare reminder aan de kracht van edelstenen en de luxe van zelfliefde.

Bij deze box ontvang je een gratis afstemoefening en kaart zodat je het optimale uit jouw moment en uit de edelstenen haalt.

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Luxe edelsteen giftbox Me-Time

Deze exclusieve “Me-Time” edelstenen giftbox is ontworpen om bewust tijd voor je zelf te maken en de rust in je ziel te koesteren. Bij het openen van de doos word je begroet door een verleidelijke harmonie van kleuren en glinsteringen, een visueel feest dat de magie van rust en ontspanning aankondigt.

In het hart van deze weelde schitteren drie schatten van de aarde: rozenkwarts, amethist en celestien, zorgvuldig geselecteerd om een betoverende symfonie van energie en sereniteit te creëren. De zachte roze gloed van de rozenkwarts omhelst liefdevol, straalt een aura van warmte uit en opent de poorten zachter zijn voor jezelf,De diep paarse pracht van de amethist nodigt uit tot spirituele groei, kalmeert de geest en creëert een oase van rust binnenin.

Als een hemelsblauwe wolk, is de celestien als een briesje van rust die door de ziel waait. Haar serene energie omarmt de gebruiker en opent de deuren naar hogere bewustzijnsniveaus. Samen vormen deze edelstenen een trilogie van pure schoonheid en rust, met elk kristal doordrenkt met een unieke betekenis en unieke intensies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxe giftbox Me-Time” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *