Product Details

Druif agaat

49.00 Incl. BTW

Druif agaat

Druif agaat staat bekend om zijn vermogen om innerlijke rust en emotionele balans te bevorderen. De steen helpt negatieve energieën te absorberen en positieve vibraties te versterken, waardoor een harmonieuze en kalmerende sfeer ontstaat. Dit maakt druif agaat bijzonder geschikt voor mensen die te maken hebben met stress, angst of emotionele disbalans.

Daarnaast stimuleert druif agaat spirituele groei en zelfbewustzijn. Het is een uitstekende steen voor meditatie en contemplatie, aangezien het helpt om diepere staten van bewustzijn te bereiken en intuïtie te versterken. Door zijn aardende eigenschappen helpt druif agaat om verbinding te maken met de aardse energieën, wat bijdraagt aan een gevoel van stabiliteit en geborgenheid.

Klik hier voor de video van deze steen

De afmeting van deze steen is L4,5cm B6,5cm, D3cm

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Druif agaat

Druif agaat, een betoverende variëteit van chalcedoon, krijgt zijn naam van zijn unieke kristalstructuur die doet denken aan een trosje druiven. Deze prachtige edelsteen komt in fascinerende paarse tinten en, heel soms, in zeldzaam groen. Voor nu is Indonesië de enige plek waar deze natuurlijke wonderen worden gevonden.

Wat deze edelsteen echt bijzonder maakt, is zijn spirituele kracht. Deze edelsteen helpt je om diep inzicht te krijgen en versterkt je intuïtie. Bovendien bevordert het je spirituele groei en ontwikkeling, waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen.

Druif agaat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van innerlijke wijsheid en helderheid.

Hij wordt momenteel alleen gevonden in Indonesië. Dit land is de unieke bron van deze bijzondere edelsteen.

Druif Agaat bij Edelstenen Winkel Dordrecht

Voor liefhebbers van edelstenen en mineralen in Nederland, biedt Edelstenen Winkel Dordrecht een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde collectie van druif agaat. Deze winkel, gelegen in het historische hart van Dordrecht, is een ware schatkamer voor iedereen die op zoek is naar een plek waar de liefde voor edelstenen meer dan voelbaar is.

Online verzendingen

Bij Edelstenen Winkel Dordrecht begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw edelstenen in perfecte staat bij je aankomen. Daarom besteden we veel zorg aan het verzenden van onze producten. Elke edelsteen wordt zorgvuldig verpakt met beschermende materialen om ervoor te zorgen dat ze veilig en onbeschadigd hun bestemming bereiken. We kiezen betrouwbare verzendpartners en volgen elke zending nauwgezet. Zo garanderen we dat jouw aankoop niet alleen prachtig, maar ook ongeschonden bij je thuis komt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Druif agaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *