Product Details

Oorbellen groene kwarts

65.00 Incl. BTW

Oorbellen groene kwarts Zilver

Oorbellen van Groene Kwarts voegen een vleugje natuurlijke pracht toe aan je stijl, terwijl ze tegelijkertijd een overvloed aan positieve energie en emotioneel welzijn bieden. De sprankelende groene tinten van de kwarts brengen niet alleen esthetische schoonheid, maar ook een kalmerende en evenwichtige energie. Gedragen als oorbellen, stimuleert Groene Kwarts het hartchakra, waardoor liefde, compassie en harmonie worden versterkt. Deze edelsteen staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen, emotionele balans te herstellen en een gevoel van vernieuwing te brengen. Als een symbool van groei en welzijn, dragen Groene Kwarts Oorbellen bij aan een positieve gemoedstoestand en stimuleren ze het zelfvertrouwen. Laat deze oorbellen stralen als een natuurlijke bron van frisheid en vitaliteit, en omhels de verkwikkende energie die ze met zich meebrengen.

De lengte van de oorbel is 4cm en de doorsnee 1.5 cm

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Oorbellen groene kwarts

Groene kwarts, ook bekend als aventurijn, is een verfrissende en kalmerende edelsteen die een scala aan positieve eigenschappen bezit. Met zijn sprankelende groene tinten staat groene kwarts bekend om het bevorderen van welzijn en balans.

De edelsteen staat in verband met het hartchakra, waardoor het liefdevolle energie en harmonie stimuleert. Groene kwarts helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van emotioneel herstel, waardoor het een uitstekende metgezel is in tijden van innerlijke onrust.

Vanuit een fysiek perspectief wordt groene kwarts geassocieerd met het ondersteunen van het immuunsysteem en het bevorderen van algemene vitaliteit. Het wordt vaak gebruikt om een gevoel van rust en welzijn te creëren, en het kan helpen bij het aarden van energieën.

In essentie staat groene kwarts voor vernieuwing, groei en evenwicht, en het brengt een verfrissende energie in zowel het fysieke als het emotionele welzijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oorbellen groene kwarts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *