Product Details

Barnsteen Oorbellen zilver

55.00 Incl. BTW

Barnsteen Oorbellen zilver

Welkom in de warme gloed van Barnsteen, een schat uit de natuur die zowel schoonheid als energie omarmt. Ontdek de betoverende collectie Barnsteen bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht

Barnsteen staat bekend om zijn zonnige kleur en wordt vaak geassocieerd met vitaliteit en genezing. Bij Lindenhorst Edelstenen in Dordrecht vind je prachtige Barnsteenjuwelen, elk stuk met zorg gekozen voor zijn unieke nuances en energetische kracht.

Laat Barnsteen stralen als een symbool van levensvreugde en positiviteit. Als een steen van heling kan Barnsteen rust brengen in tijden van stress. Bezoek onze edelstenenwinkel in Dordrecht, waar we niet alleen sieraden aanbieden, maar ook de energetische rijkdom van Barnsteen delen. Ervaar de warmte en straling van Barnsteen bij Lindenhorst Edelstenen, waar schoonheid en energie samenkomen.

De afmeting van deze oorbel is 2,5cm lang (inclusief sluiting

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Barnsteen Oorbellen zilver

Betreed de fascinerende wereld van Amber,  bekend als barnsteen, een edelsteen doordrenkt met het mystieke verhaal van fossiele boomhars. De betoverende kleurenpaletten variëren van zonnig geel tot diep oranjebruin, verrassend zelfs met tinten rood, groen of een sprookjesachtig blauwachtig schouwspel.

Deze organische edelsteen draagt de geschiedenis van vervlogen tijdperken in zich, elke nuance een glans van het verleden. Ontdek de veelzijdigheid van Amber bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht, waar we niet alleen sieraden aanbieden, maar ook de overige varianten van de barnsteen hebben.

Het dragen van een Barnsteen hanger is als het omhelzen van de zon. Deze organische edelsteen staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen, positiviteit te bevorderen en het lichaam in balans te brengen. Als een symbool van levensvreugde biedt een Barnsteen hanger niet alleen een esthetische verfijning, maar fungeert ook als een constante metgezel voor welzijn en harmonie.

Bezoek onze edelstenenwinkel in Dordrecht en ontdek de magie van Barnsteen hangers, elk stuk met zorg geselecteerd om zowel de schoonheid als de energetische kracht van deze bijzondere edelsteen te omarmen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barnsteen Oorbellen zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *