Product Details

Petersiet Hanger Zilver

139.00 Incl. BTW

Petersiet Hanger Zilver

Doordat deze bijzondere steen jouw derde oog op zijn eigen, nauwkeurige wijze stimuleert, verruimt het jouw vermogen om te zien wat er speelt en ook hoe je de toekomst kunt beïnvloeden. Daarnaast worden de beelden die jij ontvangt scherper en worden jouw voorspellingen nauwkeuriger. Jij zult daarom waarschijnlijk ervaren dat pietersiet de frequentie van helder ‘weten’ laat toenemen. Ook kun jij de steen goed gebruiken als je op een energetische reis wilt gaan tijdens meditatie of dromen. Doordat het zowel jouw wil als jouw derde oog stimuleert, kun jij jouw intentie voor zo’n reis duidelijker neerzetten en vervolgens de informatie makkelijker ontvangen. Ontdek de verrijkende ervaring van pietersiet terwijl het jouw spirituele reizen en inzichten versterkt.

De hanger is 4cm lang en 2,5cm breed

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Pieter Siet Hanger

Duik in de fascinerende wereld van Pietersiet, een steen die niet alleen bekend staat om haar aardende en kalmerende krachten, maar ook als jouw partner in het bewaren van een koele geest en het ontsluieren van diepgaande inzichten. Laat deze intrigerende steen jou omhullen met een aura van innerlijke rust en scherpe focus, terwijl het jouw inzicht vergroot, zodat je helder ziet wat de oorzaak is van mogelijke conflicten.

De magie van Pietersiet gaat verder dan alleen rust en focus; het opent de deur naar de spirituele dimensie. Voor mediums is Pietersiet als een venster naar snellere en levendigere visioenen en boodschappen. Laat je betoveren door de unieke eigenschappen van Pietersiet en ontdek hoe deze steen niet alleen jouw innerlijke wereld verrijkt, maar ook de verbinding met het bovennatuurlijke versterkt. Een avontuur vol inzichten en mystiek wacht op jou! ✨🔮

Laat de magie van Pietersiet dicht bij je hart komen met onze betoverende Pietersiet hanger. Deze prachtige hanger is niet zomaar een accessoire; het is een krachtig sieraad dat je dagelijkse leven verrijkt met zijn unieke eigenschappen.

Pietersiet, bekend om haar aardende en kalmerende werking, fungeert als een beschermend schild dat je helpt het hoofd koel te houden te midden van het hectische leven. Door de hanger te dragen, omhul je jezelf met een aura van innerlijke rust, waardoor je stress en onrust gemakkelijker kunt loslaten.

De steen bevordert niet alleen focus, maar opent ook de poort naar diepere inzichten, waardoor je de wereld om je heen met heldere ogen kunt aanschouwen. Voor degenen die spiritueel geïnteresseerd zijn, werkt de Pietersiet hanger als een sleutel tot snellere en levendigere intuïtieve beelden en boodschappen.

Kortom, draag onze Pietersiet hanger als een prachtige uiting van zelfzorg en empowerment. Laat deze bijzondere steen je begeleiden op je levenspad, terwijl je geniet van de esthetiek en de helende energie die het met zich meebrengt. Een unieke ervaring wacht op jou met deze betoverende Pietersiet hanger! ✨💎

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petersiet Hanger Zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *