Product Details

Onyx armband Edelmetaal goud M

34.50 Incl. BTW

Onyx armband Edelmetaal goudkleurig

Laat je pols stralen met de tijdloze elegantie van deze prachtige onyx edelsteen armband, omlijst door een goudkleurig edelmetaal. De diepe, mysterieuze tinten van onyx worden harmonieus gecombineerd met het warme, weelderige goud, waardoor een sieraad ontstaat dat zowel kracht als verfijning uitstraalt.

Onyx, met zijn intense zwarte kleur, staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het stimuleren van innerlijke kracht. Het goudkleurige edelmetaal voegt een vleugje luxe toe, waardoor de armband niet alleen een sieraad is, maar ook een krachtig statement van stijl en zelfvertrouwen.

Deze armband is meer dan een accessoire; het is een symfonie van krachtige energieën en tijdloze schoonheid. Draag het met trots als een herinnering aan je eigen innerlijke kracht en als een vleugje luxe in je dagelijkse stijl. Een meesterwerk dat de kracht van onyx en de pracht van goud harmonieus samenbrengt, speciaal voor jou. 💫🖤🌟

Maat: M

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Onyx armband Edelmetaal goud S

Stap in de tijdloze allure van onze Zwarte Onyx-collectie, beschikbaar bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht. Zwarte Onyx, met zijn diepzwarte glans en mysterieuze uitstraling, is meer dan alleen een edelsteen; het is een krachtige metgezel voor innerlijke kracht en bescherming.

De Zwarte Onyx, geassocieerd met het basischakra, staat bekend om het bieden van stabiliteit en gronding, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid. Draag deze edelsteen met trots als een sieraad van empowerment en bescherming tegen negatieve energieën.

Bij Lindenhorst Edelstenen en Mineralen in Dordrecht streven we naar uitmuntendheid in kwaliteit en betekenis. Ontdek de tijdloze schoonheid van Zwarte Onyx in onze collectie en verrijk je leven met de krachtige energie van deze prachtige edelsteen. Ervaar zelf de unieke verbinding tussen esthetiek en energetische waarde bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onyx armband Edelmetaal goud M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *