Product Details

Chalcopyriet

139.50 Incl. BTW

Chalcopyriet

Ben jij op zoek naar de juiste weg in het leven en wat je hier komt en wil doen, de Chalcopyriet gaat je helpen. Deze steen laat je contact maken met je innerlijke weten. Ze versterkt je inzicht in je rol hier op aarde.

Klik hier voor een video van deze steen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk
Categorie:

Deel

Beschrijving

Chalcopyriet

Chalcopyriet wordt ook wel eens Apachengold of Koperkies genoemd en zijn goudgele kleur doet vaak aan Pyriet denken. Het belangrijkste verschil is echter dat Chalcopyriet een aanzienlijke hoeveelheid koper bevat en dit maakt Chalcopyriet een zeer krachtige energiegeleider. Het is dan ook een heerlijke steen om te gebruiken voor diepe meditaties en om energetische blokkades te doorbreken. Chalcopyriet helpt je om contact te maken met je innerlijk weten en versterkt je inzicht in je eigen rol hier op aarde. Deze mooie steen bevordert je spirituele groei en helpt je om je innerlijke stem te volgen.

Kleiner formaat

In de winkel hebben we meerdere kleine uitvoeringen van deze steen. We hebben niet alles op de webshop staan van deze varianten dus kom gerust eens langs in de winkel. Onze openingstijden vind je hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chalcopyriet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *