Product Details

Flower Amethist op standaard

499.00 Incl. BTW

Flower Amethist op standaard

Dit bijzondere stuk is niet alleen een krachtig spiritueel instrument, maar ook een prachtige decoratie die elke kamer tot leven brengt. Plaats het op een prominente plek en laat de Flower Amethist je ruimte vullen met zijn zachte, helende energie en natuurlijke schoonheid. Voeg dit unieke juweel toe aan je collectie en geniet dagelijks van de serene kracht die het uitstraalt.

Klik hier voor de film van deze steen

Herkomst: Brazilië

Afmeting: Lengte 45cm, Breedte 19cm, Diepte11cm

 

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Flower Amethist op Standaard – Een Bloeiende Schoonheid van Natuurlijke Kracht

De prachtige Flower Amethist, gepresenteerd op een stijlvolle standaard, is een adembenemend stuk dat de natuur in volle bloei laat zien. Deze unieke amethist, met zijn delicate bloemachtige structuren, combineert de diepe, rustgevende energie van amethist met een visuele schoonheid die elke ruimte verrijkt.

Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en deze Flower Amethist brengt die energie op een speelse en harmonieuze manier in je huis. Het helpt bij het bevorderen van rust, spirituele helderheid en innerlijke balans, waardoor het een ideale metgezel is voor zachtheid in je huis of gewoon om een serene sfeer te creëren in je leefruimte.

Veilige en Betrouwbare Verzending van Onze Edelstenen vanuit Dordrecht

Bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw aankopen veilig en in perfecte staat bij jou aankomen. Daarom zorgen we voor een zorgvuldige en betrouwbare verzending van al onze edelstenen.

Elke bestelling wordt met de grootste zorg verpakt, zodat jouw edelstenen goed beschermd zijn tijdens het transport. We gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je aankoop veilig wordt geleverd, ongeacht de afstand.

We werken samen met betrouwbare bezorgdiensten, zodat je erop kunt vertrouwen dat je pakket snel en in perfecte staat bij jou wordt afgeleverd. Daarnaast houden we je op de hoogte van het verzendproces met een trackingnummer, zodat je precies weet wanneer je je edelstenen kunt verwachten.

Of je nu een klein sieraad of een groter stuk bestelt, je kunt altijd rekenen op een veilige en professionele verzending vanuit onze winkel in Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat jouw edelstenen net zo schitterend bij jou aankomen als ze waren toen ze onze winkel verlieten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flower Amethist op standaard” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *