Product Details

111 – Manifestation | Angel Number Edelsteen Kaars

27.50 Incl. BTW

111 – Manifestation | Angel Number Edelsteen Kaars

Angel Number 111 is een krachtig getal van manifesteren en symboliseert een nieuwe start en spiritueel ontwaken met veel energie, inspiratie en intuïtie. Zie je het getal 1, 11 of 1111 vaker verschijnen? Of wil je meer van deze krachtige manifestatie energie in je leven? Dan is onze 111 Manifestation Angel Number Edelsteen Kaars iets voor jou!

Deze prachtige edelsteen kaars van 100% ecologische sojawas en bloemige Jasmijn geur helpt bij het manifesteren van je droomleven. De combinatie van deze 3 edelstenen en kruiden zorgt voor gezuiverde energiebescherming en nieuwe inzichten. Deze Angel Number kaars is ook perfect te gebruiken om tijdens meditatie de stilte in jezelf te vinden. 

De 111 Manifestation kaars komt in een prachtige tin container in de kleur rose gold of zwart en bevat de krachtige combinatie van Bergkristal, Regenboog Fluoriet en Amethist. De kaars heeft maar liefst 30+ branduren en is zeer geschikt om in de slaapkamer, woonkamer of werk(studie)kamer te plaatsen. Ken je iemand die extra hulp bij manifesteren kan gebruiken? Dan is deze kaars een perfect cadeau!

Met onze Angel Number Edelsteen Kaars geef je een geliefde of jezelf de energie en gidsing van de Angel Numbers en edelstenen. Je kunt dit zien als een mooie reminder om het leven te leven op jouw voorwaarden. De edelstenen helpen met het behalen van jouw dromen en doelen en de Angel Numbers zullen jou gidsen op de weg ernaartoe.

  • Hoge kwaliteit edelstenen
  • 100% ecologische sojawas
  • 30+ branduren
  • Natuurlijke aromatherapie
Vergelijk

Deel

Beschrijving

111 – Manifestation Angel Number Edelsteen Kaars

Deze mooie en opvallende 111 – Manifestation Angel Number Edelsteen Kaars wordt geleverd met 2 handgekozen ruwe edelstenen, kleine Amethist edelsteentjes en rijke toppings die zorgen voor een optimale energiestroom voor het manifesteren van jouw droomleven. Edelsteen kaarsen versterken de energie in de ruimte en zijn mooi om naar te kijken.

Wat zijn Angel Numbers?

Zie je wel eens dubbele getallen? Zoals 111 of 222? En zie je deze vaker verschijnen op verschillende momenten en manieren? Dan kan het zijn dat het Universum (jouw gidsen of beschermengelen) een boodschap met je wil delen. Dit noemen we ‘Angel Numbers’.

Angel Numbers (engelengetallen) zijn numerieke waarden die richtlijnen of instructies bevatten die bedoeld zijn om jou te helpen een beter leven te leiden. Je kunt dit zien als een boodschap of gidsing dat je bijvoorbeeld op de goede weg bent, of juist wat meer focus mag aanbrengen op een bepaald vlak, mag vertrouwen of juist los mag laten. Elke combinatie Angel Numbers, en elk getal op zich zelf, heeft een specifieke betekenis.

In onze Angel Number Kaarsen Collectie hebben we de 9 meest voorkomende Angel Number combinaties gebruikt en versterkt met bijpassende edelstenen. Met onze Angel Number Edelsteen Kaars geef je een geliefde of jezelf de energie en gidsing van de Angel Numbers en edelstenen. Je kunt dit zien als een mooie reminder om het leven te leven op jouw voorwaarden. De edelstenen helpen met het behalen van jouw dromen en doelen en de Angel Numbers zullen jou gidsen op de weg ernaartoe.

Inhoud

Aroma sojawas kaars in stevige tin container
1x Bergkristal, 1x Regenboog Fluoriet
Kleine Amethist steentjes
1x katoenen lont
Rijke toppings
Cadeauverpakking

⭐️ Wist je dat edelstenen al duizenden jaren gebruikt worden voor hun helende werking? Zo werden ze vroeger gebruikt voor bescherming en genezing. Elke edelsteen heeft zijn eigen werking.

Kenmerken van de edelstenen

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Deze prachtige edelsteen versterkt het zelfhelend vermogen, lost energetische blokkades in de chakra`s op en optimaliseert de energiestroom. Mediteren met Bergkristal helpt je je intuïtie te ontwikkelen. Fysiek versterkt Bergkristal het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Het stimuleert het immuunsysteem, werkt pijnstillend, koortsverlagend en brengt het lichaam in balans. Vanwege de enorme geneeskracht is deze kwarts zeer geschikt voor healings en energetisch werk.

Regenboog Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het kalmeert de geest en geeft een veilig gevoel. Deze edelsteen bevordert de concentratie en het geheugen (perfect voor tijdens het leren en/of werken). Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).

Amethist heeft een beschermende, zuiverende en ontspannende werking. Ook stimuleert en helpt deze paarse kwarts je in je spirituele groei. Tijdens meditatie helpt Amethist je de stilte in jezelf te vinden.

De geur

Een bloemige, fruitige en rijke Jasmijn.
De geur van jasmijn heeft een ontspannende werking en helpt bij angsten en depressie.

Productspecificaties

Afmetingen van kaars: 8 cm, 8 cm, 5 cm
Gewicht: 180 gram
Materiaal container: tin

Gebruiksaanwijzing 111 Manifestation Kaars

Haal de kaars uit de verpakking
Brand de kaars voor 2 + uur bij het eerste gebruik
Knip de lont voor elk gebruik een beetje bij
Het ideale oppervlak voor gebruik is veilig voor warmte, uit de buurt van tocht en buiten het bereik van huisdieren, kinderen en/of gordijnen & meubels
Laat de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar branden
Brand de kaars niet tot het einde van de container
Verwijder de edelstenen voorzichtig uit de was als er nog minstens 2 cm was in de kaars zit
Reinig de edelstenen voorzichtig met (koud)water
Geef de edelstenen een nieuwe plek in huis of draag ze bij je in je tas of jas

LET OP: de edelstenen en kruiden zijn natuurlijke producten en kunnen verschillen in kleur en vorm.

Kies voor duurzaam!

Wil jij meehelpen aan een wereld zonder plastic?

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze producten bijdragen aan een betere wereld. Wij hebben daarom gekozen voor volledig natuurlijke sojawas geurkaarsen. Sojawas heeft veel voordelen voor het milieu, de gezondheid en de kwaliteit van de kaars zelf.

Sojawas geurkaarsen geven tot wel 90% minder roet af dan paraffine was kaarsen. Daarnaast is sojawas volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar en bevat het geen schadelijke stoffen. De luchtkwaliteit van sojawas geurkaarsen is vele malen schoner. Het branden van sojawas geurkaarsen is daarom geen probleem voor de gezondheid.

Sojawas geurkaarsen hebben een lager smeltpunt dan paraffine kaarsen wat er voor zorgt dat onze kaarsen tot 50% langer branden en minder gevaarlijk zijn. De geur wordt beter vast gehouden en rustiger afgegeven

Een uniek cadeau!

De 111 Manifestation Angel Number Edelsteen Kaars is een perfect cadeau voor iedereen die vol positieve energie en zelfvertrouwen in het leven wil staan. En zijn of haar droomleven wil manifesteren. Door het luxe design van de kaars en verpakking is het overhandigen van de sojawas kaars al een unieke ervaring. Bij Positivity Shop hebben alle producten een krachtige intentie en energetische werking waardoor je niet alleen een mooi maar ook betekenisvol cadeau geeft. Hiermee kun je iemand (of jezelf) inspireren en helpen om alles uit het leven te halen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “111 – Manifestation | Angel Number Edelsteen Kaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *