Product Details

Serafiniet hanger zilver

32.00 Incl. BTW

Serafiniet hanger zilver

Serafiniet, de vrije geest onder de edelstenen, nodigt je uit om los te breken van het juk van overdenken en negatieve emoties resoluut uit te drijven. Als een verkwikkende bries voor de ziel, zuivert het niet alleen je gedachten, maar reikt het diep om het bloed te zuiveren en het bovenste gedeelte van de borst te ontspannen.

Laat Serafiniet je gids zijn op een reis naar emotionele vrijheid en innerlijke zuivering. Voel de bevrijdende energieën terwijl deze edelsteen als een frisse wind door je geest waait, waardoor negatieve emoties worden weggevoerd en ruimte wordt gemaakt voor helderheid en rust. Ervaar de fysieke verlichting als Serafiniet zijn kalmerende aanraking op het bovenste deel van je borst legt, terwijl je ademhaling dieper wordt en je lichaam zich ontspant.

Deze hanger is 1,5cm lang

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Serafiniet hanger zilver

Serafiniet, een bijzonder mooie metgezel, onthult voor jou een prachtig zilverkleurig kleurenspel, vaak op een intens mosgroene achtergrond. Deze betoverende steen, behorend tot de familie van de Klinochloor mineralen, vindt zijn mooiste kwaliteit in Siberië.

Laat Serafiniet jou begeleiden, want het is niet alleen een esthetische pracht, maar ook een krachtige helende steen. Het opent jouw Hartchakra en moedigt je aan om meer te handelen vanuit je gevoel. Voel de kracht van Serafiniet, die je in je eigen kracht zet, je rug recht doet, en je helpt het heft in eigen handen te nemen. Laat Serafiniet je focus scherpen, maak je doelgericht en voel hoe de Chi energie soepel door je lichaam stroomt.

Serafiniet, een verwijzing naar de Serafijn engelen, begeleidt jou om contact te maken met hogere dimensies. Het helpt je uitzoomen, je eigen beperkingen en vastgeroeste gewoonten te zien en te doorbreken. Deze bijzondere steen legt een verbinding met jouw innerlijk weten, jouw levenskompas.

Voel de troostende en kalmerende werking van Serafiniet, jouw bron van hoop, moed en kracht. Laat deze steen sombere gevoelens en negatieve emoties verdrijven. Serafiniet nodigt je uit tot rustgevende meditaties, en dient als krachtige healer voor zowel jouw geest als jouw lichaam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Serafiniet hanger zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *