Online Edelstenen Academie

Edelstenen als prachtige tools om jou te ondersteunen op jouw levenspad.

Ben jij eraan toe om op de meeste leuke, speelse en duurzame manier jouw leven naar een fijner en bezielder niveau te tillen en meer verbinding te voelen met jezelf, moeder natuur en de juiste mensen om je heen, lees dan hieronder verder….

Voel jij diep vanuit je kern het verlangen naar een nieuwe koers, naar een ander pad met meer harmonie, rust en goede energie.  Verlang je ernaar om structurele verandering in je leven te brengen en met meer symbiose en verbinding te handelen in alles wat je doet? Dan is deze cursus een  start met een gouden randje.

De innerlijke shift begint hier en nu. Ontdek de diepere lagen van jezelf en leer jezelf echt kennen. Niet enkel een verandering in denkwijze, maar een diepgaand bewustzijn in je innerlijke kern. Alleen door deze benadering ontstaat een blijvend en moeiteloos resultaat. De sleutel tot duurzame zelfkennis ligt binnen handbereik.

Lees hieronder hoe je dat doet

Laat je ondersteunen door de edelstenen, de schatten van moeder natuur helpen jou graag!

Lindenhorst-Edelstenen-en-Mineralen-edelstenen-voor-in-het-rondje
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Online edelstenen Academie

Geen quick fix in dit traject maar het zetten van kleine stapjes om zo de diepste wortels te laten groeien. Edelstenen zijn fantastische tools om jouw route nog mooier en intenser te maken. Interessant, speels, magisch, dit zijn de aspecten die je staan te wachten. Gewoon simpelweg toe te passen in jouw dagelijkse leven. Jezelf leren kennen op een dieper niveau, alleen je mindset veranderen is zinloos als dit niet in lijn is met jouw natuurlijke essentie. 

Na dit traject:

 • Kun je heel gemakkelijk schakelen naar de diepere lagen in jezelf voor meer rust & balans
 • Heb je geleerd om keuzes te maken die echt in lijn zijn met jouw natuurlijk essentie.
 • Zit jij niet alleen jezelf in een betere energie, maar creëer jij ook een inspirerend rimpel-effect naar jouw omgeving.
 • Is voelen een tweede natuur geworden zodat jij veel beter keuzes kan maken op meerdere vlakken in je leven.
 • Leer je op een speelse manier jouw leven gemakkelijker en waardevoller te maken, zodat jij meer moeiteloosheid uit elke dag kunt halen.
 • Maak je keuzes die in 1e instantie gebaseerd zijn op de volgorde “hart – ziel – hoofd” ipv alles alleen maar met je hoofd te beredeneren. 
 • Is samen werken met jezelf als een soort vanzelfsprekendheid geworden waarbij je edelstenen als prachtige ondersteunende tools zal inzetten. 

Inhoud Modules

Module 1: Geef jezelf een sterke basis van rust, reinheid en liefde

Mooie heldere, stappen ontstaan uit een plaats van innerlijke rust en balans. Wanneer je diepe innerlijke rust ervaart, kun je varen op je innerlijke kompas. Ontdek de fascinerende kracht van de gouden driehoek: rozenkwarts, amethist en bergkristal.

Module 2: Vitaliteit als brandstof Creativiteit als vleugels

In deze module ga je focussen op je energie, vitaliteit en creativiteit. Samen met de Carneool en de Citrien ga je de sparkle in jezelf  activeren. 

Module 3: Bewaak jouw kostbare energie

Leer beter omgaan met de prikkels van buitenaf door een natuurlijk schild op te werpen. De edelsteen Labradoriet gaat je daarbij helpen. 

Module 4: Leer beter communiceren vanuit je eigen ik

De module waarin je (nog) beter gaat leren wat je vanuit je pure zijn zou willen zeggen. Op een duidelijke en ontspannen manier kunnen aangeven wat je nodig hebt, wat je wilt maar ook zeker wat je niet meer wilt. Celestien en Blauwe Calciet zijn jouw metgezellen. 

Module 5: Ervaar meer focus door lekker afdwalen

Omarm de kracht van afdwalen waardoor er meer helderheid en focus ontstaat. De fluoriet wijst je de weg. 

Module 6: Freestyle module

Gun jezelf een kostbaar moment om stil te staan bij de reis die je hebt afgelegd. Voel de veranderingen in jezelf.  Wat zijn je doelen voor deze week? Of misschien verlang je naar een moment van complete rust, en dat is ook helemaal oké!

Module 7: Ontdek jouw natuurlijke daadkracht

Ontdek je natuurlijke daadkracht. Als je doet waar je hart ligt, zul je een enorme moeiteloosheid en energie ervaren. 

Module 8: Leven vanuit de volgorde hart, ziel en hoofd

Leer hoe je hart en ziel vanzelf de wegwijzen. Een andere stroom van communiceren met jezelf voor waardevolle voetstappen op deze aarde. 

Praktisch

Wat krijg je in het traject “Leer samenwerken met edelstenen voor structureel meer rust, balans, energie & harmonie in jouw leven

 • Een totaal pakket aan de mooiste edelstenen om mee te werken t.w.v. 75 euro
 • Ondersteunend materiaal om belangrijk dingen op te schrijven of als reminder in je omgeving te hebben.
 • 2 jaar lang toegang tot het traject
 • Begeleidende video’s, korte ondersteunende audio’s en een duidelijke geschreven uitleg over de stenen. 
 • Geen deadlines: je kan alles bekijken waar & wanneer je wil. Alles op jouw tempo.
 • Een persoonlijke bonus in de allerlaatste week!

Je krijgt meteen toegang tot de eerste module in de online academie. Het prachtige pakket aan edelstenen wordt na jouw inschrijving dezelfde dag of de andere dag nog toegezonden. Woon je in de buurt van Dordrecht dan staat het direct voor je klaar in onze edelstenenwinkel aan de Johan de Wittstraat, http://www.lindenhorstedelstenen.nl

De investering voor dit traject bedraagt € 99,00 excl. btw. Wil je jezelf echt de allermooiste start geven, boek dan ons “Kristalheldere kalmte” traject: klik hier voor meer informatie.

Lindenhorst edelstenen en mineralen Online Edelstenen Academie

Hoi daar!

Ik ben Hildy van der Linden, de bevlogen drijvende kracht achter de Online Edelstenen Academie en nog zoveel meer.

De Online Edelstenen Academie is mijn derde onderneming die ik met hart en ziel in de wereld heb gezet. In 2006 begon mijn reis met het oprichten van mijn eerste bedrijf, Van der Linden Body and Mind Wellness in Dordrecht. Hier hebben we een waardevolle massagepraktijk gecreëerd waar ik met meerdere therapeuten samenwerk om de kwaliteit van leven van onze klanten te verbeteren. Mijn missie? Het leven, zowel voor mezelf als voor anderen, waardevoller, eenvoudiger en bezielder maken.

In maart 2021 hebben mijn jeugdliefde Roger Slegtenhorst en ik Lindenhorst Edelstenen en Mineralen opgericht, een prachtige en unieke edelstenenwinkel in het hart van Dordrecht. Met veel plezier genieten we van de verbinding die ontstaat tussen de mensen die binnenkomen, onze edelstenen en natuurlijk onszelf.

Begin 2023 is de Edelstenen Academie ontstaan, een intense wens van zowel mezelf als de edelstenen:) Ik geloof sterk dat edelstenen er zijn om jou te ondersteunen op jouw prachtige reis hier op aarde. Ze zijn voor mij geen magische creaties die alles vanzelf mooier maken, maar eerder kostbare metgezellen die je reis verrijken. Samenwerken met edelstenen zie ik als de mooiste speelgoedwinkel voor volwassenen:)

FAQ:

Het is aan te raden om deze volgorde aan te houden omdat de opbouw zo is gemaakt dat je eerst de basis legt voor elke volgende module. Heb je het gevoel dat het anders moet ben je hier natuurlijk vrij in. 

Juist! Je leert meteen de juiste toepassingen van de edelstenen. Een betere kennismaking kan je niet hebben.

Om zeker te weten dat  je werkt met de juiste stenen is dat traject alleen af te nemen inclusief alle stenen.  Voel je uiteraard vrij om je eigen stenen toe te voegen als ondersteuning.

Inschrijven voor het traject

Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om je te mogen verwelkomen in dit heerlijke traject.

Ik ben weer heel erg benieuwd! Als je vragen hebt, bel 078-6178029 of mail Hildy@lindenhorstedelstenen.nl

Mooie groet,

Hildy