Online Edelstenen Academie

Lindenhorst-Edelstenen-en-Mineralen-banner-cursucs-1

Creëer in 8 weken tijd meer rust, energie, focus en harmonie in jouw leven

Ervaar een structurele verandering in jouw dagelijks leven door samen te werken met de “kracht van moeder natuur: “edelstenen”

Ben jij eraan toe om op de meeste leuke, speelse en effectiefste manier jouw leven naar een hoger niveau te tillen, lees dan verder….

Voel jij diep vanuit je kern het verlangen naar een nieuwe koers, naar het volledig benutten van je talenten die momenteel nog niet ten volle tot uiting komen. Verlang je ernaar om structurele verandering in je leven te brengen en met meer daadkracht te handelen in alles wat je doet? Dan is deze cursus een betoverende start voor jouw reis naar succes en vervulling. Het is precies wat je nodig hebt!

Laat je niet langer tegenhouden door een gebrek aan energie en focus. Neem de touwtjes in eigen handen en bereik de resultaten die je werkelijk verdient. Ontdek nu het begin van een krachtige reis en transformeer je leven vandaag nog! Sta op, omarm je potentieel. De magie begint hier en nu, en jij hebt de kracht om je leven te veranderen op een manier op jouw tempo met langdurig resultaat, geen quick fix maar een mooie diepgaande route. 

Lees hier hoe je dat doet

Jezelf meer rust, balans, energie, focus en harmonie gunnen in je leven is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lindenhorst-Edelstenen-en-Mineralen-edelstenen-voor-in-het-rondje
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Online Academie

Door te leren samenwerking met de edelstenen die alle energie in zich hebben om jou verder te helpen, zul je stappen zetten en verandering ervaren als nooit te voren. Interessant, speels, magisch, dit zijn de aspecten die je staan te wachten. De edelstenen worden jouw allermooiste tool voor de rest van je waardevolle leven.

Na dit traject:

 • Zit je niet alleen op één vlak, maar op meerdere vlakken lekkerder in jouw vel.
 • Heb je alle tools die je nodig hebt om de veranderingen structureel vast te houden, altijd binnen handbereik.
 • Zet jij niet alleen jezelf in een betere energie, maar creëer jij ook een inspirerend rimpel-effect naar jouw omgeving.
 • Door te voelen in plaats van te denken, weet jij beter dan ooit tevoren wat je nodig hebt.
 • Leer je op een speelse manier jouw leven gemakkelijker en waardevoller te maken, zodat jij meer uit elke dag kunt halen.
 • Is er geen weg meer terug naar de moeizame fases van jouw leven. Met deze resultaten ben jij klaar voor de volgende fase van jouw geweldige leven!

Inhoud Modules

Module 1: Geef jezelf een sterke basis van rust, reinheid en liefde

In deze module leer jij hoe je de rozenkwarts kunt gebruiken om jouw zelfliefde te vergroten, de rust en balans van de amethist om je innerlijke vrede te vinden en de briljante bergkristal om een solide basis te creëren voor jouw persoonlijke ontwikkeling. De gouden driehoek zorgt voor een diepgewortelde basis voor rest van dit mooie traject. (deze edelstenen zitten in jouw pakket)

Module 2: Meer Vitaliteit, creativiteit en overvloed

In deze module ga je jezelf focussen op je energie, vitaliteit en creativiteit. Samen met de Carneool (vitaliteit & Creativiteit) en de Citrien (Manifestatie & Overvloed) ga je de sparkle in jezelf zoeken en activeren. Je gaat op zoek naar waar jij echt blij van wordt en wat jij nodig hebt om op te laden. Het structureel opladen van je batterij wordt als vanzelfsprekend. (Deze edelstenen zitten in jouw pakket)

Module 3: Bescherming

In deze module gaan we vasthouden wat we in de 1e twee modules hebben bereikt. Je magische tool in deze module is de Labradoriet (beschermer van jouw energieveld). Je hebt al veel bereikt in de 1e twee modules, nu is het zaak om dat vast te houden zodat je het optimale gaat halen uit de volgende modules.  (De Labradoriet zit in je pakket)

Module 4: Beter communiceren vanuit je eigen ik

De module waarin je (nog) beter gaat leren wat je vanuit je pure zijn zou willen zeggen. Op een duidelijke en ontspannen manier kunnen aangeven wat je nodig hebt, wat je wilt maar ook zeker wat je niet meer wilt. Verbaas jezelf over de communicatieve talenten die je in je hebt, ze staan te popelen om naar buiten te komen, de Seleniet (spirituele steen) & de blauwe Calciet (communicatie) gaan je hierbij helpen.  (De edelstenen zitten in het pakket)

Module 5: Meer focus & Concentratie

In deze module gaan we nog net een stapje verder. Het fundament staat als een rots in de branding. In deze module ga je bepalen waar je op wilt focussen. De Fluoriet (steen concentratie) is je allergrootste vriend deze week.  Laat je verbazen door de kracht van afdwaling. (De fluoriet zit in je pakket)

Module 6: Freestyle module

In deze week is wellicht iets wat je heel graag wilt herhalen. Of gewoon even wil bijkomen van alle indrukken.  

Module 7: Meer daadkracht

De module waarin we aandacht geven aan het meer daadkrachtig naar buiten treden. Tot nu toe is er gewerkt aan de basis voorwaarden voor het doorpakken van een aantal zaken. Jij weet wat dat voor jou is. Dit kan zijn op het gebied van werk, privé of allebei. Leer jezelf op een andere manier kennen in deze module. (De Lapis Lazuli zit in je pakket)

Module 8: Ontlaad & Oplaad

De eindmodule waarin zowel de edelstenen als jijzelf het verdiend hebben om op te laden. Er is een mooie samenwerking ontstaan dus tijd voor dankbaarheid. In deze module leer je hoe je met gemak jezelf en de stenen kan resetten. (De benodigdheden zitten in je pakket)

Praktisch

Wat krijg je in het traject “Creëer in 8 weken tijd meer rust, energie, focus en harmonie in jouw leven”

 • Een totaal pakket aan de mooiste edelstenen om mee te werken
 • De allerleukste stickers, memoblokjes en schrijfwaar om de weekthema’s te ondersteunen
 • 1 jaar lang toegang tot het online traject
 • Begeleidende video’s, korte ondersteunende audio’s en een inspirerend “werkboek”
 • Geen deadlines: je kan alles bekijken waar & wanneer je wil
 • Een persoonlijke bonus in de 6e week 😊

Je krijgt meteen toegang tot de eerste module in de online academie. 

De investering voor dit traject bedraagt € 99,00 excl. btw. Neem je als tester deel aan dit traject? Gebruik dan je persoonlijke testers kortingscode bij het afrekenen.

Lindenhorst-Edelstenen-en-Mineralen-hildy-eigenares

Haihai, ik ben Hildy van der Linden 

De Bezielster van de Online Edelstenen Academie en nog veel meer…..

De online Edelstenen Academie is mijn inmiddels 3e bedrijf wat ik met veel bezieling en passie in de wereld heb gezet. In 2006 is mijn 1e bedrijf onstaan onder de naam van Van der Linden Body and Mind Wellness te Dordrecht. Een waardevolle massagepraktijk waarin ik al met veel therapeuten hele mooie dingen hebben mogen doen. Mijn missie is het leven makkelijk, ontspannen en van hoge kwaliteit te maken, voor mezelf, voor de mensen die bij me werken en ook zeker voor jou!

In maart 2021 heb ik samen met mijn jeugdliefde Roger Slegtenhorst, Lindenhorst Edelstenen en Mineralen in de wereld gezet, een prachtige unieke edelstenen winkel in het centrum van Dordrecht. Zijn voorliefde voor edelstenen en mijn ervaringen in het lichaamswerk met edelstenen hebben voor totale magie gezorgd zowel in de winkel als in de massagepraktijk. Deze twee bedrijven leven samen onder één dak.

Begin 2023 is de Edelstenen Academie ontstaan als gevolg bovenstaande 2 bedrijven. Ik zou heel graag de waarde en kracht van moeder natuur zoveel mogelijk op de juiste manier verspreiden in de wereld. Doe je mee aan een wereld met meer energie, meer fun en meer ontspanning?

FAQ:

Het is aan te raden om deze volgorde aan te houden omdat de opbouw zo is gemaakt dat je eerst de basis legt voor elke volgende module. Er zit dus een doordachte opbouw in.  

Juist! Je leert meteen de juiste toepassingen van de edelstenen. Een betere kennismaking kan je niet hebben.

Om zeker te weten dat  je werkt met de juiste stenen is dat traject alleen af te nemen inclusief alle stenen.  

Inschrijven voor het traject

Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om je te mogen verwelkomen in dit heerlijke traject.

Ik ben weer heel erg benieuwd! Als je vragen hebt, weet je me te vinden.

Groetjes

Hildy