Product Details

Jade Hanger Zilver

32.95 Incl. BTW

Jade Hanger Zilver

Jade is jouw toeverlaat, een reinigende en beschermende steen die vooral bekend staat om zijn vermogen om lichamelijk letsel af te weren. Deze edelsteen, gericht op jou, brengt harmonie en evenwicht in jouw leven, terwijl het voorspoed, geluk en welvaart aantrekt. Jade moedigt jou aan op het pad van zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid, en staat aan jouw zijde om negatieve emoties en irritaties los te laten.

Deze hanger heeft een diameter van 1,5cm inclusief zilver

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Jade Hanger Zilver

Jade, een schat uit de aarde, onthult zijn betoverende schoonheid als een serene dans van weelde en harmonie. Deze edelsteen, met zijn kalmerende tinten groen, omarmt de ziel met een rustgevende energie die diep doordringt. Jade staat bekend om zijn reinigende en beschermende eigenschappen.

Jade, een innige metgezel van het hartchakra, staat voor mededogen en eigenliefde. In de tedere gloed van deze edelsteen ontstaat een harmonieuze connectie met ons hogere zelf, waardoor een gevoel van eenheid met de wereld om ons heen tot bloei komt. Deze bijzondere steen koestert gevoelens die diep van binnen resoneren, en nodigt uit tot een innerlijke reis van verbinding.

De spirituele reis met Jade omvat meer dan alleen een spectrum van kleuren; het is een odyssee van vertrouwen, acceptatie en welzijn. Als een waarlijk spirituele gids biedt Jade ook de kracht om emotionele of spirituele uitdagingen met gratie op te lossen. Laat je betoveren door de sublieme energie van Jade, waar elke nuance een verhaal vertelt van liefde, harmonie en innerlijke vrede.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jade Hanger Zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *