Product Details

Labradoriet Hanger

59.00 Incl. BTW

Labradoriet Hanger

Prachtige Labradoriet Hanger voor de zelfbewuste vrouw. Indrukwekkende kleurschakeling is van alle kanten terug te vinden in deze Labradoriet. Mooi sieraad voor als je van strak houdt met een vleugje magie. Heb je onze labradoriet oorbellen al gezien?

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: LHL023-1-2-1-1-1 Categorieën: , , Tag:

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Labradoriet

Logo lindenhorst

Labradoriet is een plagioklaasveldspaat, een natrium-calcium- aluminiumsilicaat met een hardheid van 6 tot 6,5. De naam is afkomstig van het schiereiland Labrador in Canada waar de steen in 1770 voor het eerst werd gevonden. Labradoriet, de beschermende en magische steen. Haar kleuren veranderen met elke lichtinval. Een magisch gezicht.

Labradoriet Hanger

De labradoriet hanger is een poort naar een wereld van mysterie en betovering. Met zijn schitterende kleurenspel en magische labradorescentie brengt deze hanger een vleugje magie in je leven. Draag hem dicht bij je hart en voel de energie van bescherming en spirituele groei die de labradoriet met zich meebrengt. Laat je betoveren door de diepe wijsheid en intuïtieve kracht die deze hanger in zich draagt. Hij herinnert je eraan dat er altijd meer is dan wat met het blote oog zichtbaar is, en nodigt je uit om je eigen innerlijke schittering te omarmen. Stap in de wereld van de labradoriet hanger en laat je inspireren door de mystieke kracht die hij uitstraalt.

5 Affirmaties die bij de Labradoriet horen:

 1. “Ik ben verbonden met mijn innerlijke wijsheid en intuïtie, terwijl de kracht van Labradoriet mijn helderziendheid versterkt.”
 2. “Ik ben omringd door een beschermend schild van positieve energie, terwijl Labradoriet negatieve invloeden afweert en mijn aura versterkt.”
 3. “Ik omarm verandering en transformeer moeiteloos, terwijl de magische energie van Labradoriet me begeleidt op mijn transformatiepad.”
 4. “Mijn energiecentra zijn in balans en stromen vrij, met de harmoniserende kracht van Labradoriet die mijn hele wezen in evenwicht brengt.”
 5. “Ik ben een ontdekkingsreiziger van het spirituele rijk, met Labradoriet als mijn gids om verborgen kennis en hogere bewustzijnstoestanden te onthullen.”

Door deze affirmaties regelmatig te herhalen terwijl je je intentie en focus richt op de Labradoriet edelsteen, kun je de positieve energie en eigenschappen van de steen in jezelf versterken en verankeren. Laat Labradoriet je ondersteunen bij het vergroten van je intuïtie, het beschermen van je energie, het omarmen van verandering, het vinden van balans en het verkennen van spirituele dimensies. Met Labradoriet als je metgezel ben je klaar om je innerlijke kracht en magie te ontdekken.

Eigenschappen

  • Bescherming
  • Reinigt je energie
  • Vergroot je geestelijke kracht
  • Werkt op alle chakra’s
  • Steen van de magie

   

 • Waarom is het fijn om deze edelsteen te dragen?

Het dragen van een labradoriet hanger is een prachtige ervaring vanwege de magische en beschermende energie die deze steen met zich meebrengt. De labradoriet hanger vormt een schild van positiviteit om je heen, absorbeert negatieve energieën en brengt balans in je aura. Het inspireert tot intuïtie en helderheid, en stimuleert je creatieve vermogens. Met een labradoriet hanger voel je je beschermd tegen negativiteit en verbonden met je innerlijke wijsheid. Het is een herinnering aan je kracht en potentieel, en helpt je om in harmonie en evenwicht te leven, terwijl je straalt met de schitterende kleuren van deze betoverende steen.

In onze fysieke winkel hebben we een hoog aantal varianten van deze prachtige edelsteen, kom gerust een keer langs, klik hier voor de openingstijden.

Behandeling met Edelstenen.

Wist je dat we naast onze winkel ook een wellness bedrijf hebben waarin we al meer dan 17 jaar behandelen  met edelstenen, klik hier voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Labradoriet Hanger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *