Product Details

Rozenkwarts

119.00 Incl. BTW

Rozenkwarts

Samen vormen de gepolijste en ruwe kanten van deze rozenkwarts een unieke harmonie tussen verfijning en natuurlijke kracht. Voeg dit bijzondere stuk toe aan je collectie en laat de liefdevolle energie van rozenkwarts je omarmen, terwijl je verbonden blijft met de pure kracht van de natuur. Perfect voor elke ruimte die liefde, heling, en harmonie nodig heeft.

Deze steen heeft een afmeting van Lengte 21cm, Breedte 10cm, Diepte 7cm.

Klik hier voor de video van deze steen. 

 

Vergelijk
Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Rozenkwarts – Gepolijst en Ruw: De Perfecte Balans tussen Liefde en Natuurkracht

Onze rozenkwarts, gepolijst aan de voorkant en ruw aan de achterkant, is een prachtige combinatie van zachte elegantie en natuurlijke puurheid. Deze edelsteen, geliefd om zijn zachte roze tinten, staat bekend als de steen van universele liefde, en brengt harmonie en warmte in elke ruimte.

De gepolijste voorkant van de rozenkwarts straalt een delicate, verfijnde schoonheid uit. Deze zijde van de steen versterkt de liefdevolle energie die rozenkwarts van nature bezit, en is perfect om een serene en warme sfeer in je huis te creëren. Of je nu rust zoekt of een meditatieve plek wilt inrichten, deze gepolijste rozenkwarts helpt je een ruimte van liefde en vrede te scheppen.

Aan de achterkant behoudt de rozenkwarts zijn ruwe, natuurlijke textuur, waardoor je de ongerepte kracht van de aarde kunt voelen. Deze ruwe zijde herinnert ons eraan dat liefde, in al zijn vormen, het sterkst is wanneer het authentiek en onvervalst is.

Zorgvuldig inkoop beleid

Bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht nemen we de zorgvuldigheid van ons inkoopbeleid zeer serieus. We begrijpen dat de herkomst en kwaliteit van onze edelstenen essentieel zijn voor het vertrouwen van onze klanten en de integriteit van onze producten.

Daarom werken we uitsluitend samen met gerenommeerde leveranciers die voldoen aan strikte ethische en milieunormen. We zorgen ervoor dat onze edelstenen op verantwoorde wijze worden gewonnen, met respect voor zowel de mensen die eraan werken als de natuur waaruit ze afkomstig zijn.

Onze inkoopprocessen zijn zorgvuldig ontworpen om de echtheid en hoge kwaliteit van elke steen te waarborgen. Elke edelsteen wordt met grote precisie geselecteerd, zodat we je alleen het beste kunnen aanbieden. We streven ernaar om niet alleen prachtige, maar ook duurzame en eerlijke edelstenen aan te bieden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de bijzondere energie die ze in je leven brengen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rozenkwarts” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *