Product Details

Vanadiniet

19.00 Incl. BTW

Vanadiniet

Vanadiniet is een fascinerende steen die een diepgaande connectie met energie belichaamt. Het gaat niet alleen over het ontvangen van universele energie, maar ook over het behoud ervan en het in balans brengen van de chakra’s. Als een meester in het vrijmaken van energieblokkades, laat Vanadiniet de levenskracht vrij stromen, waardoor je een hernieuwd gevoel van vitaliteit en vastberadenheid ervaart.

De afmeting van deze steen is: Lengte 5cm, breedte 3cm, diepte 2cm

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie:

Deel

Beschrijving

Werking Vanadiniet

Vanadiniet, een wonderbaarlijke edelsteen met een diepe verbinding met de aarde, biedt een krachtige en aardende energie. Als je jezelf verloren voelt in een wirwar van gedachten en mentale ruis, biedt Vanadiniet een kalmerend en stabiliserend effect. Het is als een anker dat je verankert aan de grond, waardoor je gedachten helder worden en je innerlijke rust kunt vinden.

Stel je voor dat je wordt omhuld door de kalmerende kracht van de aarde, terwijl Vanadiniet je helpt om afleidingen en dwangmatige gedachten los te laten. Het opent de poort naar een diepere staat van bewustzijn, waarin je jezelf kunt vinden te midden van de chaos van het moderne leven.

Edelstenenwinkel dordrecht

Welkom bij onze edelstenenwinkel in Dordrecht, waar je een uitgebreide collectie prachtige edelstenen kunt ontdekken die je zullen betoveren en inspireren. Als je op zoek bent naar de perfecte edelsteen voor jezelf of als cadeau voor een speciaal iemand, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze winkel biedt een diverse selectie van hoogwaardige edelstenen, variërend van heldere kwartsen tot kleurrijke agaten en glinsterende amethisten.

Of je nu op zoek bent naar een steen voor spirituele groei, emotionele balans of fysieke genezing, we hebben voor ieder wat wils. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte edelsteen die aansluit bij jouw behoeften en intenties.

Bezoek onze edelstenenwinkel in Dordrecht en laat je betoveren door de schoonheid en kracht van edelstenen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment online en ontdek de magie van edelstenen vanuit het comfort van je eigen huis. Bij ons vind je gegarandeerd de perfecte edelsteen die je zal helpen om balans, welzijn en positieve energie in je leven te brengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vanadiniet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *