Product Details

Ring maansteen zilver

69.95 Incl. BTW

Ring maansteen zilver

Maansteen ring Goldplated / Zilver.

Ervaar de betoverende schoonheid van Maansteen met deze prachtige ring, speciaal ontworpen voor vrouwen die vinden dat hun innerlijke schoonheid wel wat meer naar buiten mag komen. Deze ring zal je laten stralen als nooit tevoren en zorgen voor een magische en mystieke uitstraling.

De mooie Maansteen, met zijn karakteristieke glans die lijkt op die van de maan, heeft een harmoniserende werking op de hypofyse en kan zorgen voor een evenwichtige hormoonproductie, een goede balans voor de voorplanting en het verminderen van stress en angstgevoelens. Bovendien wordt Maansteen geassocieerd met vruchtbaarheid en zwangerschap, en wordt daarom vaak gedragen door vrouwen die een kinderwens hebben.

Laat je innerlijke schoonheid stralen met deze prachtige Maansteen ring en voel je zelfverzekerd en betoverend!

Let op! Deze ringen zijn goldplated (verguld). Dit betekend dat er over de zilveren ringen een dun laagje goud zit.

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Ring Maansteen

Logo lindenhorst

Ring maansteen zilver

Ontdek de magische eigenschappen van Maansteen, een prachtige steen behorend tot de Veldspaat groep. Deze steen kenmerkt zich door een betoverende glans die lijkt op die van de maan. Maar wist je dat Maansteen vooral een krachtige werking uitoefent op vrouwen? Door zijn harmoniserende werking op de hypofyse kan Maansteen zorgen voor een evenwichtige hormoonproductie, een gezonde stofwisseling en een goede balans voor de voorplanting. Al sinds de oudheid staat Maansteen bekend als een steen die zwangerschap bevordert. Niet voor niets wordt deze steen vandaag de dag nog door ouders met een kinderwens als amulet meegedragen.

Maar dat is niet alles! De krachten van Maansteen zijn ook door vele anderen ervaren en getuigen van de positieve werking van deze prachtige steen. Laat je betoveren door de magische eigenschappen van Maansteen en ontdek zelf wat deze steen voor jou kan betekenen.

 

Verzending

Bij het verzenden van jouw bestelling hechten wij enorm veel waarde aan betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Wanneer jij een bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verwerkt en verzonden. Onze ervaren medewerkers gaan met de grootste zorgvuldigheid te werk om ervoor te zorgen dat jouw pakketje veilig en onbeschadigd bij jou aankomt.

Wij werken samen met gerenommeerde verzendpartijen om er zeker van te zijn dat jouw pakketje tijdig en op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor jou is om jouw bestelling snel en betrouwbaar te ontvangen en daarom doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken. Kortom, bij ons kun je rekenen op een zorgvuldige, betrouwbare en snelle verzending van jouw bestelling.

Eigenschappen

Eigenschappen van de ring maansteen zilver

  • Mysterie
  • Zelfontdekking
  • Intuitie
  • Inzicht
  • Dromen
  • Chakra: derde oog (6e) en Kruin (7e)
 • Enkele eigenschappen van de edelsteen maansteen zijn:
  1. Harmoniserende werking op de hypofyse, wat kan zorgen voor een evenwichtige hormoonproductie en een goede balans voor de voorplanting.
  2. Helpt bij het verminderen van stress en angstgevoelens.
  3. Bevordert de intuïtie en helderziendheid.
  4. Kan zorgen voor een betere nachtrust en rust in het hoofd.
  5. Werkt kalmerend en verzachtend bij emotionele uitbarstingen en stemmingswisselingen.
  6. Heeft een verkoelend effect op het lichaam en kan helpen bij oververhitting.
  7. Kan creativiteit en inspiratie bevorderen.
  8. Heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de vochthuishouding van het lichaam.
  9. Wordt vaak geassocieerd met vruchtbaarheid en zwangerschap, en wordt daarom vaak gedragen door vrouwen die een kinderwens hebben.
  10. Kan een positieve invloed hebben op de hormonale cyclus en de symptomen van PMS verminderen.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ring maansteen zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *