Product Details

Rhodoniet Edelstaal Armband

34.95 Incl. BTW

Rhodoniet Edelstaal Armband

Rhodoniet Edelstaal Armband. Rhodoniet helpt je in te zien waar je talenten liggen en hoe je die voor het hoogste goed van iedereen kunt gebruiken. Het is een steen van leren en ontwikkelen, het stimuleert je om je vaardigheden te vergroten en te perfectioneren. Rhodoniet bezit de energie van de samenwerkende gemeenschap. Het spreekt tot ons over onze verantwoordelijkheid om onze vaardigheden in te zetten met als doel de spirituele geboorte van de aarde en can elkaar in deze tijd van transformatie te bevorderen.

Op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Rhodoniet Edelstaal Armband

Logo lindenhorst

Rhodoniet Edelstaal Armband

Rhodoniet is roze tot rood van kleur, vaak met zwarte aders. De steen is doorschijnend tot doorzichtig met een glasachtige tot parelmoerglans.

Werking. Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar.

Cadeau

Wil je deze armband cadeau doen, wij verpakken hem graag voor je in een extra leuke cadeauverpakking. Wil je een persoonlijke boodschap bij je bestelling, laat het ons weten en die doen we erbij voor je. De bestellingen worden over het algemeen direct dezelfde dag verzonden, mocht dat niet lukken dan houden we je op de hoogte van de voortgang. Kijk hier voor onze verzendkosten. 

Eigenschappen

Rhodoniet is een mangaan-metasilicaat met een hardheid van 5,5 tot 6,5 Het kristalstelsel is trilkien. Het komt vooral in massieve of granulaire vorm voor, maar ook als tabulatie kristallen, vaak met afgeronde hoeken. De naam komt van het Griekse woord voor ‘rozerood’ (net zoals rhodochrosiet). De steen heeft ook meestal die kleur, maar kan ook bruinig-rood zijn. Rhodoniet heeft vaak insluitsels van mangaanoxide. Vroeger werd de steen veel gedolven in het Oeral gebergte. Tegenwoordig komt de steen vaak uit Zweden, Australië, India, Madagaskar, Mexico, Zuid-Afrika, Brazilië, Canada of de Verenigde Staten.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 0.5 × 0.5 × 0.8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rhodoniet Edelstaal Armband” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *